AUTÓS KAMERA

Biztonságosan útközben

Kerüld el a vitás eseteket egy HD autós kamera segítségével! A felvételeket a biztosító és a rendőrség is elfogadja, így baleset esetén egyértelműen megállapítható a felelős. Egyes modellek parkolás alatt is figyelik az autó környezetét, így könnyedén bizonyítható az esetleges károkozás. Egyszerűen beüzemelhető és kezelhető kameráinkkal mindig biztonságban tudhatod gépjárműved. Sportolás közben is szeretnél videókat készíteni? Tekintsd meg akciókameráinkat is!

9 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Lamax autós kamera
  Bár az autók egyre "intelligensebbek" és biztonságosabbak, a szabálysértésekért kiszabható büntetések és a rendőrségi eljárások száma folyamatosan növekszik és a balesetek száma sem csökken. Ezek között az olyan eset a legtöbb, ahol az okozó nem megállapítható.

  Szeretne bizonyítékot a biztosítónak arra, hogy nem Ön volt a hibás? 

  A Lamax DRIVE kamera segít megoldani ezt a helyzetet. Nagy felbontású felvétel, a G-szenzor érzékelő és a parkoló mód segít Önnek. 

 • TrueCam autós kamera

  Mindannyian jól tudjuk, mi minden történhet egy út során, illetve egy leparkolt autóval a parkolóban. Sok esetben bizonyítékok híján nem segít sem a rendőrség, sem pedig a biztosító. Azonban ha autós kamerával szerel edfel autódat, elkerülheted az ilyen eseteket. A fedélzeti kamerának köszönhetően továbbá áttekintést nyerhetsz a sofőrök viselkedéséről az utakon, a GPS segítségével pedig elemezheted a vezetés hatékonyságát, aminek főként a hivatásos sofőrök és azok munkaadói vehetik hasznát.

  A TrueCam kamerák emellett használhatók szórakozásra és sportautós élmények megörökítésére is.

Mutasd 1 - 9 / 9 terméket
Mutasd 1 - 9 / 9 terméket