RC MODELLEK

Távirányítású modellek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A legtöbb gyerek - és nagyon sok felnőtt is - szeretne egy távirányítós autót, helikoptert vagy épp egy hajót, amiből sokaknál aztán akár egy komolyabb hobby is kialakulhat. Mi ebben a kategóriában kínálunk néhány ilyen terméket, amikkel a kicsik és nagyok is elsajátíthatják az irányítás csínját-bínját.

21 terméket találtam.

Alkategóriák

 • RC Autó

  Ezt a kategóriát az autók szerelmeseinek hoztuk létre. A távirányítós modellek között 1:8, 1:10, 1:16 és 1:18 méretarányú járgányok egyaránt megtalálhatók. Itt mindenki megtalálja a saját kedvencét: elektromos és belsőégésű motorral hajtott RC versenyautók, buggyk, terepjárók és teherautók közül válogathatsz, de megtalálhatók itt az utcai autók valósághű kicsinyített változatai is.

 • RC Helikopter

  Ebben a kategóriában különböző távirányítással működő helikoptereket találsz, olyan gyártóktól, mint a Syma vagy az E-Sky. A kisebb, 220 mm-es gépek beltéri repülésre is alkalmasak, de vannak itt nagyobb 50 cm-es vagy akár több mint 130 cm-es gépek is.

 • RC Tank

  Ebben a kategóriában főként a II. Világháborúban szereplő tankok méretarányos távirányítású változatai vásárolhatók meg. Fiataloknak és időseknek egyaránt szórakozást és kikapcsolódást nyújtanak. A tankok nem csak kinézetben hasonlítanak "nagy testvéreikre", de csatákat is rendezhetünk, némelyik ágyúcsövéből golyókat lőhetünk ki, sőt valódi füstfüggönyöket eregethetünk a beépített füstgenerátornak köszönhetően. Természetesen a hangeffektek sem hiányozhatnak és a motorhangok is a valódi harci gépekét idézik.

 • RC Hajó

  Irány a víz! Ebben a kategóriában többféle távirányítós hajót találsz, a versenyhajóktól egészen a csatahajókig. Legyél te is kapitány!

 • Slot Car - Pályaautók

  Ebben a kategóriában a Slot Car néven ismert játékok találhatók. Az autók egy előre megépített pályán haladnak, az áramot pedig az út közepén lévő sínből veszik fel és távirányítóval lehet szabályozni a gázt. Ha valaki túl sok gázt ad az egyik kanyarban, autója könnyen kirepülhet. A pályába be van építve egy kör számláló is, amin be lehet állítani, hogy hány körös legyen a verseny. Az nyer, aki gyorsabban teljesíti a távot.

oldalanként
Mutasd 1 - 12 / 21 terméket
Mutasd 1 - 12 / 21 terméket