RC MODELLEK

Távirányítású modellek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A legtöbb gyerek - és nagyon sok felnőtt is - szeretne egy távirányítós autót, helikoptert vagy épp egy hajót, amiből sokaknál aztán akár egy komolyabb hobby is kialakulhat. Mi ebben a kategóriában kínálunk néhány ilyen terméket, amikkel a kicsik és nagyok is elsajátíthatják az irányítás csínját-bínját.

64 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Távirányítós autó

  Ezt a kategóriát az autók szerelmeseinek hoztuk létre. A távirányítós modellek között 1:8, 1:10, 1:16 és 1:18 méretarányú járgányok egyaránt megtalálhatók. Itt mindenki megtalálja a saját kedvencét: elektromos és belsőégésű motorral hajtott RC versenyautók, buggyk, terepjárók és teherautók közül válogathatsz, de megtalálhatók itt az utcai autók valósághű kicsinyített változatai is.

 • Távirányítós helikopter

  Ebben a kategóriában különböző távirányítással működő helikoptereket találsz, olyan gyártóktól, mint a Syma vagy az E-Sky. A kisebb, 220 mm-es gépek beltéri repülésre is alkalmasak, de vannak itt nagyobb 50 cm-es vagy akár több mint 130 cm-es gépek is.

 • Távirányítós tank

  Ebben a kategóriában a valódi tankok méretarányos távirányítású változatai vásárolhatók meg. Fiataloknak és időseknek egyaránt szórakozást és kikapcsolódást nyújtanak ezek a távirányítós modellek. A tankok nem csak kinézetben hasonlítanak "nagy testvéreikre", de csatákat is rendezhetünk velük, némelyik ágyúcsövéből golyókat lőhetünk ki, sőt valódi füstfüggönyöket eregethetünk a beépített füstgenerátornak köszönhetően. Természetesen a hangeffektek sem hiányozhatnak és a motorhangok is a valódi harci gépekét idézik.

 • Távirányítós hajó

  Irány a víz! Ebben a kategóriában többféle távirányítós hajót találsz, a versenyhajóktól egészen a csatahajókig. Legyél te is kapitány!

 • Távirányítós munkagép

  Ebben a kategóriában különböző távirányítós munkagépeket találsz köztük traktorokat és többfunkciós markolókat, amiknek mozgatható a karjuk és a kanaluk is.

oldalanként
Mutasd 1 - 12 / 64 terméket
Mutasd 1 - 12 / 64 terméket