JÁTÉKKONZOL, VIDEOJÁTÉK

Rendezz FIFA estet a haverokkal, vagy játssz online a Call of Duty-val, de bármelyik konzolt és játékot is választod, a szórakozás és az izgalmak garantáltan nem maradnak el. Az első TV-re csatlakoztatható játékkonzol 1972-ben jelent meg, de a videojátékok 5. generációja kezdte igazán meghódítani a világot a 90-es években és sikerük azóta is töretlen. Ma már elértünk a 8. generációig és az évek során a Sony által gyártott Playstation, a Microsoft által kiadott XBOX és talán a legismertebb konzol a Nintendo érték el a legnagyobb sikereket. A HDTech kínálatában megtalálod a legújabb konzolokat és rengeteg játékszoftvert is hozzájuk.

6 terméket találtam.

Alkategóriák

  • Sony Playstation

    A Playstation 1995 óta hihetetlen élményeket, elképesztő kalandokat és több ezer szerepet juttat el a játékosok otthonába világszerte – a játékosokat pedig szétküldik a világban, kezükben az egész univerzummal. A PlayStation 4, PlayStation 3 és PlayStation Vita konzolok ma új irányt mutatnak a jövő szórakoztató rendszereinek, játékainak és alkalmazásainak. Továbbá olyan szolgáltatásokkal kapcsolják össze a játékosokat velünk és egymással, mint a PlayStation Plus és a PlayStation Network.

  • Xbox One

    Az Xbox a Microsoft által fejlesztett videojáték konzol. Legújabb kiadása az Xbox One X a világ legerősebb konzolja. 40%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint bármelyik más konzol, ennek köszönhetően pedig megtapasztalhatod a valódi 4K-játékélményt.

  • Nintendo

    Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a Nintendo nevét és konzolait mindenki ismeri :) A videojáték-piac legrégebbi, máig fennmaradt három nagy videojátékkonzol-gyártó cég egyike. A cég története egészen 1889-ig nyúlik vissza, amikor megkezdték a kártyajátékok gyártását. Az első videojáték konzolt 1977-ben adta ki, ezt követte sok-sok sikeres utód, mint a Super Nintendo, a Nintendo 64, a Game Boy, a Nintendo Wii vagy épp napjaink nagy slágere a Nintendo Switch.

Mutasd 1 - 6 / 6 terméket
Mutasd 1 - 6 / 6 terméket