HÚSVÉTI AKCIÓK

Húsvéti akcióink keretein belül sok-sok termékünket óriási kedvezménnyel vásárolhatod meg, köztük Syma drónokat, RC autókat, hajókat és helikoptereket is, de a kiegészítők között is találsz néhány akciós darabot.
Az akció vége: 2018. április 8.

Jó vásárlást kívánunk és kérdés esetén állunk rendelkezésedre! :)

48 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Húsvéti DJI akciók

  A húsvéti akciónk keretein belül kedvezményeket adunk egyes DJI drónokra vagy kiegészítőkre, de némelyik drónhoz kiegészítőt adunk ajándékba, például a DJI Mavic Air drónhoz memóriakártyát.

  Az akció időtartama a DJI termékek esetében: 2018. március 19. - 2018. április 8.

 • Húsvéti Syma akciók

  A húsvéti akciónk keretein belül kedvezményeket adunk egyes Syma drónokra. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozást nyújtanak ezek a gépek :)

  Az akció időtartama: 2018. március 19. - 2018. április 8.

 • Húsvéti RC modell akciók

  Húsvétkor nagyon sokan vágynak egy távirányítós autóra, hajóra, helikopterre vagy más RC modellre, hogy aztán a jó idő megérkeztével nagyokat játszhassanak velük a szabadban. A húsvéti akciónk során ezeket a termékeket is kedvezményes áron vásárolhatod meg nálunk. Jó szórakozást! :)

  Az akció időtartama: 2018. március 19. - 2018. április 8.

 • Húsvéti videojáték akciók

  Húsvéti akciónk keretein belül, most néhány játékkonzolt, videojátékot és kiegészítőiket is kedvezményes áron vásárolhatod meg nálunk. Jó szórakozást és kikapcsolódást! :)

  Az akció időtartama: 2018. március 19. - 2018. április 8.

oldalanként
Mutasd 1 - 12 / 48 terméket
Mutasd 1 - 12 / 48 terméket