OPTIKA
Ebben a kategóriában a Levenhuk, a Meade és Bresser által gyártott termékeket találod, köztük teleszkópokat, mikroszkópokat távcsöveket és nagyítókat. Mindhárom gyártó jelentős tapasztalattal rendelkezik és kíváló minőségű eszközöket készítenek. A Levenhuk különös figyelmet fordít a gyermekek részére tervezett, LabZZ védjegy alatt forgalmazott optikai termékek gyártására.

488 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Teleszkópok
  Ebben a kategóriában a Levenhuk, a Meade és a Bresser által gyártott kiváló minőségű teleszkópokat találod.
 • Mikroszkópok
  Ebben a kategóriában a Levenhuk, a Meade és a Bresser által gyárott kiváló minőségű mikroszkópokat találod. A LabZZ elnevezésű termékek kifejezetten gyerekeknek készülnek.
 • Távcső
  Ebben a kategóriában találhatók az egyszemes és kétszemes távcsövek. Sokféle különböző használatra készül távcső, köztük vadászathoz, horgászáshoz, utazáshoz, megfigyeléshez stb., itt pedig minden használatra találsz megfelelőt.
 • Figyelőtávcsövek
  Ebben a kategóriában találod a Levenhuk, a Meade és a Bresser által gyártott figyelőtávcsöveket.
 • Nagyítók
  Ebben a kategóriában találod a Levenhuk, a Meade és a Bresser által gyártott különböző típusú és felhasználási célú nagyítókat, köztük LED-es és digitális típusokat is.
 • Kiegészítők
  Ebben a kategóriában az optikai termékekhez találsz kiegészítőket, köztük könyveket, állványokat, szűrőket, kamerákat, tárgylemezeket és egyéb tartozékokat.
oldalanként
Mutasd 1 - 12 / 488 terméket
Mutasd 1 - 12 / 488 terméket