Barion Pixel
Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
   PrimaSelect™ PLA - 1,75 mm - ezüst - 750 g
   • PrimaSelect™ PLA - 1,75 mm - ezüst - 750 g
   • PrimaSelect™ PLA - 1,75 mm - ezüst - 750 g
   • PrimaSelect™ PLA - 1,75 mm - ezüst - 750 g
   • PrimaSelect™ PLA - 1,75 mm - ezüst - 750 g

   PrimaSelect™ PLA filament - 1,75 mm - ezüst - 750 g

   (0) Vélemény
   6 772 Ft

   Kiváló minőség! Made in EU!

   Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
   Mennyiség
   PrimaFilaments
   PS-PLA-175-0750-SI
     Biztonságos vásárlás

   Oldalunkon minden adatátvitel titkosított kapcsolaton keresztül történik.

   Miért válasszam a PrimaSELECT™ PLA-t?

   -

   • Akár 12-szer erősebb a hagyományos PLA-nál
   • Nagyon könnyű vele nyomtatni még alacsonyabb hőmérsékletnél is
   • Minimális az esélye a torzulásnak
   • Biológiailag lebomló anyag
   • Nincs kellemetlen szag

   -

   A PrimaSELECT PLA egy kiváló minőségű 3D nyomtatáshoz készült alapanyag, ami nem mérgező és nincs kellemetlen szaga, amikor nyomtatunk vele. A karakterisztikájának hála nagyon szépen lehet vele nyomtatni. Ez a nyomtatószál átlátszó dobon érkezik, aminek köszönhetően könnyű nyomon követni, hogy mennyi anyag áll még rendelkezésre.

   -

   A politejsav (Polylactic acid, PLA) biológiai úton lebomló, hőre lágyuló műanyag, melyet növényekből állítanak elő. Elsősorban magas keményítő-tartalmú gabonafélékből (rizs, búza, kukorica) lehet előállítani.

   -

   A PrimaSELECT PLA-nak nyomtatás után kis mértékben fényes. Ez az alapanyag különböző gyönyörű és élénk színekben kapható, a szép kinézet pedig a RAL színrendszeren alapszik, ez pedig biztosítja, hogy minden nyomtatásnál ugyanazt a színt kapjuk, ha új tekercset rendelünk, akkor is.

   -

   Az új PrimaSELECT nyomtatószálakkal minden igényt ki tudunk elégíteni. Ez az alapanyag egy úgynevezett módosított PLA és 12-szer erősebb, mint a hagyományos PLA-k, ami annak köszönhető, hogy a szilárdságot szabályzó anyag a legjobb, válogatott alapanyagokkal kerül összekeverésre.

   -

   A PrimaSELECT PLA tapintásra egy kicsit lágyabb a megszokottnál és egyben hajlékonyabb is, ennek köszönhetően minden nyomtatóhoz tökéletes választás, beleértve a bowdenes kialakításúakat is.

   -

   Nagyon jól tapadnak egymáshoz a rétegek nyomtatás közben, ami nagyon erős terméket és elképesztő eredményeket jelent. Ez által egy új világ nyílik meg a PLA használatában. Korábban a PLA nagyon törékeny volt és nem volt elég erős, de ezzel az új alapanyaggal akár olyan helyzetekben is használhatjuk, ahol korábban ABS-re volt szükség. A nagyon kicsi zsugorodásnak és annak köszönhetően, hogy nem kell melegített tálca, a PrimaSELECT PLA nagyon könnyen használható FDM/FFF nyomtatókkal. A csavarodást vagy megvetemedést elfelejthetjük, ha a PrimaSELECT PLA-t választjuk, és nem kell aggódnunk a miatt sem, hogy később eldeformálódnak a kész termékeink, ahogy az más olcsóbb anyagok esetén előfordulhat. Ez az alapanyag kevésbé hajlamos a nedvesség hatására történő bomlásra, ami a tárolását is nagyban megkönnyíti.

   -

   Ha a nyomtatónk rendelkezik melegíthető nyomtatási felülettel, akkor ajánlott a hőmérsékletét 40 és 60 C° közé állítani.

   -

   Ha két nyomtatófejjel rendelkezik a nyomtatónk és szeretnénk support-al nyomtatni, akkor ajánlott a PrimaSELECT PVA használata, amit könnyű eltávolítani és vízben is oldódik (ABS esetén is jól használható).

   -

   A PrimaSELECT PLA jól tapad a Lokbuildhez vagy az üvegre, amit előtte befújtunk ragasztó spray-vel vagy bekentünk ragasztó stifttel (pl. Pritt).

   A PrimaSELECT PLA átlátszó dobra van feltekercselve és 750 g-os kiszerelésben érkezik. Erős dobozba van csomagolva és silica gélt is teszünk mellé, hogy elkerüljük a nedvesedést.

   -

   A PrimaSELECT™ PLA 1,75 mm-es és 2,85 mm-es átmérővel is elérhető.

   -

   A PrimaFilaments gyártója lézeres mérési technikával rendelkezik, ami biztosítja a legpontosabb átmérőt és a tökéletes kerekséget, a tűréshatár pedig minimális. Ennek köszönhetően bármelyik piacon elérhető nyomtatóval használható.

   -

   Ajánlott tároláskor a silica gél használata, főleg, ha hosszabb ideig nem használjuk a nyomtatószálat, mert így megőrizhető a minősége. Száraz hűvös helyen tárolandó, napfénytől (UV sugárzástól) védett helyen.

   Adatlap

   Anyag
   PLA
   Átmérő
   1,75 mm
   Nyomtatási hőmérséklet
   180 C° - 210 C°
   Tömeg
   750 g
   Dob mérete
   200 mm x 55 mm
   Agy átmérő
   53 mm

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   PrimaSelect™ PLA filament - 1,75 mm - ezüst - 750 g

   Kiváló minőség! Made in EU!

   Írj egy véleményt

   5 termék van még ugyanebben a kategóriában: