DRÓNOK

Márkás, minőségi termékek

A drónok manapság már nem számítanak luxuscikknek; kezdő drónjainkkal bárki elkezdheti a repülést. Kínálatunk összeállításakor természetesen a profikra is gondoltunk: a HD vagy 4K kamerás drónokkal hollywoodi filmeket megszégyenítő videókat készíthetsz. Egyes modellek akár élő kép továbbítására is képesek, így barátaiddal azonnal gyönyörködhettek a lélegzetelállító felvételekben. DJI márkájú termékeink világszínvonalat képviselnek. Tartós kialakításuknak és könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően mindenkinek bátran ajánljuk őket!

57 terméket találtam.

Alkategóriák

 • KAMERÁS DRÓNOK

  Lélegzetelállító felvételek madártávlatból

  HD minőségű élőkép, 4K videófelvétel, 360°-ban forgatható gimbal - csak egy kis ízelítő kamerás drónjaink elképesztő tudásából. Minőségi termékeink akár a 25-30 perces repülési időt is elérhetik, miközben a végsebességük megközelítheti a 100 km/órát. A fejlett repülési módoknak köszönhetően változatos videókkal nyűgözheted le barátaidat: készíts szelfit vagy hagyd, hogy a drón kövessen téged! Könnyen üzembe helyezhető és egyszerűen kezelhető modelljeink kezdőknek és profiknak is remek választást jelentenek. Teljes drón kínálatunkat itt találod.

 • VÍZI DRÓNOK
  Ebben a kategóriában a drónok egy izgalmas típusát találod, méghozzá a vízi drónokat. Ezekkel a gépekkel felfedezheted a víz alatti világot is. Némelyik a víz felszínén úszik és csak a kamerája néz be a víz alá, de van amelyik akár 30 méteres mélységbe is le tud merülni. Ezen kívül van olyan változata is az egyes típusoknak, amiken halradart is találsz, vagy akár a csalit is bevitetheted velük, így a horgászat során is óriási segítséget nyújthatnak.
 • JÁTÉK DRÓNOK

  Minőségi játék drónok, melyek remek szórakozást kínálnak a kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt. Válogass Syma drónjaink és más gyártók termékei között!

oldalanként
Mutasd 1 - 12 / 57 terméket
Mutasd 1 - 12 / 57 terméket