KEZDŐ DRÓNOK

Az első repülésekhez

Nem kell vagyonokat elköltened, ha szeretnél belekóstolni a drónozás világába. A kedvező ár azonban nem megy a minőség rovására: az egyszerűen irányítható kezdő drónokkal akár HD felvételeket is készíthetsz, amiket élőben streamelhetsz mobiltelefonod segítségével. Egyes modelleken Training mód és iránytartó funkció is segíti a kezdő pilótákat, így a tanulási folyamat még gyorsabb. Éld át az izgalmakat életed első drónjával, tekintsd meg kínálatunkat!

28 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Syma drónok

  A Syma az egyik legnépszerűbb gyártó a drónok piacán. Könnyen kezelhető és kedvező árú, kamerával felszerelt gépeikről híresek, amikből nagyon sokat adnak el világszerte.

 • MJX drónok
  Az MJX drónok kiváló választást jelentenek minden kezdő drónpilótának. A 6 tengelyes giroszkópnak köszönhetően stabilan repülnek, automatikusan tartják a magasságot, találsz rajtuk kamerát és önállóan is fel ill. le tudnak szállni.
 • Kezdő versenydrón
  Érdekel a drónos FPV versenyek világa, de nem szeretnél egyből egy vagyont fordítani az új hobbidra? Akkor ebben a kategóriában biztosan találsz olyan drónt, amivel elkezdheted a gyakorlást.
 • LRP drónok

  Az LRP már több mint 25 éve jelen van az R/C modellek piacán. Jürgen E. Lautenbach az alapító, először a szülei házában az alagsorban gyártotta a termékeit. Eleinte R/C autókba készített szabályzókat, most pedig már drónokat is forgalmaznak, amiket ebben a kategóriában találtok.

 • JJRC drónok
  Ebben a kategóriában a JJRC által gyártott drónokat és kiegészítőiket találod.
oldalanként
Mutasd 1 - 12 / 28 terméket
Mutasd 1 - 12 / 28 terméket