KEZDŐ DRÓNOK

Az első repülésekhez

Nem kell vagyonokat elköltened, ha szeretnél belekóstolni a drónozás világába. A kedvező ár azonban nem megy a minőség rovására: az egyszerűen irányítható kezdő drónokkal akár HD felvételeket is készíthetsz, amiket élőben streamelhetsz mobiltelefonod segítségével. Egyes modelleken Training mód és iránytartó funkció is segíti a kezdő pilótákat, így a tanulási folyamat még gyorsabb. Éld át az izgalmakat életed első drónjával, tekintsd meg kínálatunkat!

17 terméket találtam.

Alkategóriák

  • Syma drónok

    A Syma az egyik legnépszerűbb gyártó a drónok piacán. Könnyen kezelhető és kedvező árú, kamerával felszerelt gépeikről híresek, amikből nagyon sokat adnak el világszerte.

  • LRP drónok

    Az LRP már több mint 25 éve jelen van az R/C modellek piacán. Jürgen E. Lautenbach az alapító, először a szülei házában az alagsorban gyártotta a termékeit. Eleinte R/C autókba készített szabályzókat, most pedig már drónokat is forgalmaznak, amiket ebben a kategóriában találtok.

  • Elfie zsebdrón

    Az Elfie olyan kicsi, hogy a zsebedben is elfér, így könnyen magaddal viheted bárhova és különleges fotókat készíthetsz vele.

oldalanként
Mutasd 1 - 12 / 17 terméket
Mutasd 1 - 12 / 17 terméket