Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

Quazar Wireless Earbuds 5.0 vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató

11 016 Ft‎

Wireless Earbuds 5.0 Bluetooth fülhallgató

A Quazar Wireless Earbuds kis fülhallgatói egy mágnesesen záródó töltő tokban várják, hogy munkára fogd őket és közben töltődnek a beépített 500 mAh akkumulátornak köszönhetően. A fülhallgatók természetesen USB kábelen keresztül is tölthetőek. Nagyon szép igényes megjelenésű és letisztult vonalvezetésű a töltő tok és a fülhallgatók is. Fényes fehér és fekete színben kapható.

  • Prémium hangzás minden frekvencia tartományban
  • Beépített headset funkció
  • Bluetooth 5.0 + EDR
  • 500mAh mágneses töltő tokban
  • Beépített zajszűrő
  • Auto Bluetoth connect
  • Töltöttségi szint kijelzése a telefonon

Quazar wireless earbuds bluetooth fülhallgató

PRÉMIUM HANGZÁS ÉS TELJESÍTMÉNY

Ez a kis készülék prémium hangzásra képes minden frekvencia tartományban. A beépített zajszűrőnek köszönhetően igazán tiszta hangokat hallhatsz.

Bluetooth 5.0 + EDR kapcsolattal operál. Ez teszi lehetővé, hogy ha a bemeneti oldalon szuper minőségű zenét indítasz el, például minimumm bitráta: 256-320 kbit/s, vagy nagyobb (de persze lejátszhatsz alacsonyabb minőségű zenei fájlokat is), akkor a Quazar fülhallgatója ezt a lehető legtökéletesebben adja át.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha például csak simán spotify, youtube, vagy bármilyen MP3 hallgatására használod a  Quazar Wireless Earbuds 5 a lehető legjobb minőséget adja vissza, ha azonban alkalmad nyílik MP3 helyett többek között például AAC-LC, vagy FLAC fileok lejátszására, akkor élvezheted széles hangtartományok minőségi hangzását.

A Bluetooth 5-nek köszönhetően a hatótáv akár 40-50 méter is lehet. Csak a miheztartás végett, a normál Bluetoothok, kb. 10-15 métert tudnak. Ráadásul ez az eszköz nem igényel állandó le és fel csatlakoztatást, ha hatótávon belül van és engedélyezett, akkor automatikusan csatlakozik.

Quazar wireless earbuds bluetooth fülhallgató

HEADSET FUNKCIÓ

A jobb oldali fülhallgató kapott egy beépített mikrofont is, ezért a készülék headset-ként is használható. A hátoldalán lévő gombbal tudod fogadni a hívásokat, de akár vissza is hívhatod az utolsó hívást egy gombnyomással, anélkül hogy elő kellene venned a telefonodat.

Folyamatos használat mellett is minimum 2-3 órát bít, de ha lemerül, akkor csak tedd vissza a mágneses tokba, mely akár 5x újratölti mielőtt a tokot töltened kellene.

A fülhallgató akkumulátorának állapotáról a telefonod kijelzőjén is folyamatosan tájékozódhatsz, amikor Bluetoothon keresztül kapcsolódsz. A telefonod kijelzőjén a fülhallgató ikon mellett láthatod a töltöttség szintjét.

Termékadatok

IPX8 vízállóság: 3 méter mélységig 
Akkumulátor: 3,7 V Li-Polymer 
Támogatott formátumok: MP3 / WMN / DRM / WMA / OGG / APE / FLAC / WAV / AAC-LC / ACELP / Audible 
Kompatibilitás: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Windows ME / 2000 / XP / Vista / Mac OS 9.X vagy magasabb 
Portok: USB 2.0 
Működési idő: Az akkumulátor töltöttségének függvényében, lejátszáskor akár 10 óra. 
Töltési idő: 120-160 perc 
Méret: 125 x 120 x 30 mm 
Nettó súly: 32 g 
Bluetooth verzió: 5 
CsatlakozásBluetooth

10 további termék ugyanebben a kategóriában: