Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
   DJI Spark CARE Refresh
   • DJI Spark CARE Refresh

   DJI Spark CARE Refresh

   (0) Reviews
   17 315 Ft
   Szállítás: 3-5 munkanap
   Mennyiség

   Ezt a terméket utoljára ekkor tették kosárba: 2017-10-14

   Egyéves biztosítás a DJI Spark drónhoz. A segítségével 1 éven belül 2 alkalommal kérheted a gép cseréjét, ha probléma adódik vele.

   A DJI Care Refresh (Spark) esetében az első csere díja $49, a második cserekor $69. A csere után kapott termék vadi új vagy újjal megegyező állapotú.

   Megrendelés után egy plasztik kártyát küldünk, amin az aktiváláshoz szükséges kód található.


   Fontos, hogy a géped regisztrációjától számított 48 órán belül aktiválnod kell a DJI oldalán. A 48 óra letelte után, még szintén van lehetőséged 1 éven belül Care-t regisztrálni a termékedre, ez esetben fel kell venned a kapcsolatot a DJI supporttal, akik az általad készített videó alapján engedélyezik a Care aktiválását. Csak a gép régiójával megegyező Care Refresh kód aktiválható, és a cserét az adott régió szervizközpontjában lehet végrehajtatni. Például egy kínai régiókóddal ellátott DJI termékhez NEM lehet EU régiós Care Refresh-t aktiválni!

   DJI
   SparkCare

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   DJI Spark CARE Refresh

   Írj egy véleményt