30135

Rendelésre

DJI Inspire 1 V2.0 drón

735 900 Ft‎ áfával

Képzeld el, hogy a jövőt tartod a kezedben. Az Inspire 1 erős, de mégis könnyű kamerás drón, a stabilitására pedig nem lehet panasz. A Inspire 1-ben minden benne van, amire szükség lehet a légi felvételek készítése során, a dobozból kivéve pedig perceken belül repülhetünk is vele.

-

Design

A karbonszálas karok biztosítják a merevséget bármilyen manőver során, egy gombnyomásra pedig felemelkednek, hogy ne legyenek a 360°-ban forgatható kamera útjában. Az Inspire 1 DJI drón minden darabja úgy lett megtervezve, hogy könnyű legyen, mégis strapabíró. Az aerodinamikus kialakításnak köszönhetően a gép minimális légellenállással szeli a levegőt és lehetővé teszi az irányítás szabadságát. Ezen kívül a repülési idő és az élettartam is megnövekszik.

-

Moduláris, fejleszthető rendszer

Az Inspire 1-ről leszerelhető a gimbal és a kamera, ezáltal biztonságosan tudjuk szállítani és a kamerát is kicserélhetjük egy fejlettebbre a későbbiekben

-

Kamera és gimbal tulajdonságai

  • Video: 4K @ 24-30 fps, vagy 1080p @ 24-60fps,
  • Fénykép: 12 Megapixel
  • 1/2.3"-os CMOS szenzor
  • 94⁰-os FOV
  • 3-tengelyes, 360⁰-ban forgatható gimbal

-

Élő HD kép

A DJI Lightbridge rendszernek köszönhetően akár 5 km-ről is 720p-s élő HD képet küld a drón a mobil eszközünkre. Ezáltal mindig láthatjuk, amit a gép lát és tökéletesen becélozhatjuk a fénykép vagy videó témáját.

-

Egyszerű és biztonságos repülés

Ha még sosem repültél, az Inspire 1-el akkor is könnyen és biztonságosan tudsz felszállni és leszállni. Csak egy érintés kell a felszálláshoz és a lábak felemeléséhez és már kezdhetsz is felvételeket készíteni. Aztán egy újabb érintés és a lábbak leereszkednek a gép pedig leszáll. 

Ha a GPS aktiválva van, a gép akkor is tudja, hogy hol vagy, ha felszállás óta elmozdultál volna. Csak ki kell adnod az utasítást és már vissza is jön és leszáll, de vészhelyzet esetén magától is megteszi és biztonságosan landol.

Kiegészítők

2 további termék ugyanebben a kategóriában: