DJI Mavic 2 Pro 4K kamerás drón
   • DJI Mavic 2 Pro 4K kamerás drón
   • DJI Mavic 2 Pro 4K kamerás drón
   • DJI Mavic 2 Pro 4K kamerás drón
   • DJI Mavic 2 Pro 4K kamerás drón
   • DJI Mavic 2 Pro 4K kamerás drón
   • DJI Mavic 2 Pro 4K kamerás drón
   • DJI Mavic 2 Pro 4K kamerás drón

   DJI Mavic 2 Pro 4K kamerás drón (2 év garanciával)

   (0) Vélemény
   417 244 Ft
   Szállítás: 2-3 munkanap
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   DJI Mavic 2 Pro drón Hasselblad kamerával

   A Svédországban készülő Hasselblad kamerák az ikonikus és ergonomikus design-ról, a kompromisszumokat nem tűrő képminőségről és a svéd szakmai tudásról híresek. 1941 óta rengeteg világhírű felvétel készült velük, köztük az első Holdra szállásról is. Két éves együttmüködés után a DJI-al, sok-sok fáradhatatlan kutatás és fejlesztés után a Mavic 2 Pro-t a teljesen új Hasselblad L1D-20c kamerával szerelték fel. Ez az eszköz a Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) technológiát használja, amivel a felhasználók gyönyörű és élethű színeket visszaadó 20 megapixeles légi felvételeket készíthetnek lélegzetelállító részletességgel.

   Fő tulajdonságok

   • Hasselblad L1D-20c kamera lenyűgöző képminőséggel
   • 2 év garanciával
   • 20 MP-s 1"-os CMOS szenzor
   • f/2.8 és f/11 között állítható rekesz
   • 10-bit Dlog-M színprofil
   • 10-bit HDR video
   • Hyperlapse
   • 8 km-es élő videóátvitel 1080p FULL HD felbontásban
   • 31 perces max. repülési idő
   • Akadályérzékelés minden irányban
   • 72 km/h-s max. sebesség

   1 colos CMOS szenzor

   Az új 1"-os CMOS szenzor segítségével 4-szer akkora felületen fogadja be a fényt kamera, mint az eredeti Mavic Pro esetében. A nagy szenzor egyben azt is jelenti, hogy kevesebb fény mellett is sokkal jobb a teljesítmény, az ISO intervallumát pedig 3200-ról 12800-ra növelték.

   DJI Mavic 2 Pro szenzor

   10-bit Dlog-M színprofil

   A DJI Mavic 2 Pro támogatja a 10-bit Dlog-M színprofilt, amivel rugalmasabban lehet dolgozni az utómunkálatok során. Ez a rendszer több mint 10 milliárd színt rögzít (szemben a 8-bites rendszerek 16 milliójával) és több mélységet és részletet biztosít a világosabb és sötétebb részeken egyaránt.

   HDR Video

   A 4K 10-bit HDR támogatással, a Mavic 2 Pro drónt rácsatlakoztathatod egy HLG képes 4K TV-re és azonnal tökéletes minőségben és színekkel fogja lejátszani a felvételeket. A részletgazdak világos részek és a megnövelt kontraszt teszik olyan szemet gyönyörködtetővé a HDR videókat.

   Állítható rekesz

   Az f/2.8-f/11 között állítható rekesz világosabb és sötétebb környezetben is kiváló képminőséget tesz lehetővé. Ha sötétebb helyen készítesz felvételt állítsd f/2.8-ra, amivel több fényt engedsz be, ezáltal világosak és tiszták lesznek a fényképek. Ha sok fényben használod a drónt, akkor az f/11-es beállítással csökkentheted a zársebességet és a videóid akadásmentesek és simábbak lesznek.

   Filmezz akár a profik

   Mindkét Mavic 2 drónt a DJI legújabb fejlesztésű 3 tengelyes gimbaljával szerelték fel, ami biztosítja a sima és stabil felvételeket minden szituációban.

   Hyperlapse

   Ezzel az új technikával búcsút mondhatsz a bonyolult utómunkálatoknak. A Hyperlapse segítségével a drón stabilan készíti el a légi felvételeket és automatikusan feldolgozza őket, majd profi timelapse videót alkot belőlük, mindezt egyetlen gombnyomásra. A kész művet azonnal megoszthatod a közösségi médiában. 4 mód közül válaszhatsz: 

   • Free - szabadon irányíthatod a gépet, miközben a drón elkészíti a felvételeket
   • Circle - a gép egy kört ír le a felvételek elkészítése közben
   • CourseLock - a gép egy rögzített irányban repül és közben irányíthatod a kamerát
   • WayPoint - előre megrajzolt útvonalon repül a drón, amit el is menthetsz, így akár kombinálhatod a nappal és éjszaka rögzített képeket

   HyperLight

   Tedd világosabbá a világot az új HyperLight móddal, ami kevés fény mellett is szebbé teszi a képeket, miközben jelentősen kevesebb "zaj" marad rajtuk nagyítás mellett is.

   DJI Mavic 2 Hyperlight

   H.265 Codec a jobb képminőségért

   Mindkét Mavic 2 drón képes magasabb bitrátával és H.265 tömörítéssel készíteni 4K felvételeket. A H.265/HEVC kodeknek köszönhetően 50%-al több információt rögzíthetünk, mint a H.264/AVC esetében, így magasabb minőségben és több részlettel rendelkeznek a kész alkotások.

   OcuSync 2.0 videóátviteli technológia

   Az OcuSync 2.0 egy továbbfejlesztett képátviteli technológia, ami fejlődött hatótáv, videóminőség és anti-interferencia szempontjából is. Ennek köszönhetően akár 8 km-ről is képes a drón 1080p Full HD videót közvetíteni élőben (függ az adott helyszíntől és a zavaró tényezők számától).

   ActiveTrack 2.0

   A hardveres és szoftveres fejlesztésnek köszönhetően az ActiveTrack 2.0 segítségével a Mavic 2 drón egy teljesen új szintre emeli a követés funkciót.

   • Pontos felismerés - az előző ActiveTrack 2D-s képeket használt a téma felismeréséhez. Az ActiveTrack 2.0 ezzel szemben a fő kamera képével és az előre néző szenzorokkal 3D-ben figyeli a környezetet és nagyobb pontossággal követi a cépontot.
   • Útvonal előrejelzése - A fejletebb algoritmus előre látja, hogy merre fog menni a követett célpont, akkor is ha valamilyen zavaró tényező (ház, szikla stb.) kerül a drón és a téma közé, így nem szakad meg a követés.
   • Nagysebességű követés - nyílt és akadálymentes területen a Mavic 2 akár 72 km/h-s sebességgel közlekedő járműveket is tud követni, így autókat és hajókat is.
   • Akadályok érzékelése - követés közben a Mavic 2 egy 3D-s térképet készít az útvonalról, amivel érzékeli, felismeri és kikerül a drón előtt és mögött lévő akadályokat anélkül, hogy a felvétel készítését megszakítaná.

   Panorámák készítése

   Az új DJI Mavic 2 drónok használatakor 4-féle panoráma készítési mód közül válaszhatsz, ezek a gömb, a 180°-os, a vízszintes és a függőleges panorámák elkészítését teszik lehetővé.

   A Standard távirányító

   A standard távirányító egy töltéssel akár 135 percig is működik. Az ergonomikus és összehajtható kivitel, a lecsavarható irányító karokkal könnyen hordozhatóvá és tárolhatóvá teszik az eszközt. Az új design-nak köszönhetően a legújabb telefonokat is könnyű belehelyezni.

   DJI
   31614

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   DJI Mavic 2 Pro 4K kamerás drón (2 év garanciával)

   Írj egy véleményt

   Ezekkel a termékekkel szokták együtt megvásárolni:

   10 termék van még ugyanebben a kategóriában: