DJI Mavic 2 Zoom 4K kamerás drón
   • DJI Mavic 2 Zoom 4K kamerás drón

   DJI Mavic 2 Zoom 4K kamerás drón (2 év garanciával)

   (0) Vélemény
   354 252 Ft
   Rendelésre
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   DJI Mavic 2 Zoom drón optikiai és digitális zoom-al

   Az 1/2.3 colos 12 megapixeles szenzorral szerelt kamera összesen 4-szeres zoomra képes, amiből 2x optikai (24-48 mm) zoom. A Mavic 2 Zoom-al mindent megörökíthetsz a széles látószögtől kezdve a középtávú felvételekig, így még több lehetőség áll rendelkezésre a kreatívabbnál kreatívabb alkotások elkészítésére.

   Fő tulajdonságok

   • 12 MP-s 1/2.3"-os szenzor
   • 2 év garancia
   • 48 MP szuper felbontású fénykép
   • 4x-es veszteségmentes Zoom Full HD Videó
   • Új mód: Dolly Zoom
   • 8 km-es élő képátvitel 1080p Full HD felbontásban
   • 31 perces max. repülési idő
   • Akadályérzékelés minden irányban
   • 72 km/h-s max. sebesség

   Még kifejezőbb középtávú felvételek

   Egy 24 mm-es széles látószügő lencséhez képest a 48 mm-es telephoto lencse összeszűkíti a perspektívát, amivel létrehozza a klasszikus mozis látványt. Egy teljesen új világ nyílik meg ezáltal a légifelvételek elkészítésekor, így még különgesebb és kifejezőbb alkotásokat hozhatsz létre.

   Kevesebb kockázat

   Full HD videó rögzítésekor a 4x-es veszteségmentes zoom (amiből 2x optikai zoom) segítségével távolabbról is biztonságosan örökítheted meg a történéseket, így az egyedi és különleges alkotások elkészítése során sem kell aggódnod, hogy a drónnak baja esik.

   Gyors és pontos autofocus

   A DJI Mavic 2 Zoom az úgynevezett hybrid autofocus technológiát használja, ami pontosabb és akár 40%-al gyorsabb fókuszállítást tesz lehetővé. Az autófókusz segítségével a téma tsztább és élesebb lesz zoomolás során is.

   Zoom repülés során az új Dolly Zoom-al

   A Dolly Zoom egy új QuickShot mód, ami a DJI Mavic 2 Zoom-al mutatkozik be. Ez az új eszköz automatikusan állítja a fókuszt a repülés során, amivel hozzáad egy intenzív vizuális effektet a videóhoz, mintha meghajlítaná a teret. Ezt az alábbi videó mutatja meg a legjobban.

   Szuper felbontású fényképek

   A Mavic 2 Zoom egy vadi új Super Resolution nevű eszközzel is rendelkezik. Ebben a módban a drón 9 képet készít a telephoto lencsével, amiket egy 48 megapixeles szuper felbontású képpé rak össze. Ennek köszönhetően a kész felvétel sokkal részletgazdagabb és élesebb lesz, mint a normál panorámák.

   DJI Mavic 2 Zoom super resolution photo

   Filmezz akár a profik

   Mindkét Mavic 2 drónt a DJI legújabb fejlesztésű 3 tengelyes gimbaljával szerelték fel, ami biztosítja a sima és stabil felvételeket minden szituációban.

   Hyperlapse

   Ezzel az új technikával búcsút mondhatsz a bonyolult utómunkálatoknak. A Hyperlapse segítségével a drón stabilan készíti el a légi felvételeket és automatikusan feldolgozza őket, majd profi timelapse videót alkot belőlük, mindezt egyetlen gombnyomásra. A kész művet azonnal megoszthatod a közösségi médiában. 4 mód közül válaszhatsz: 

   • Free - szabadon irányíthatod a gépet, miközben a drón elkészíti a felvételeket
   • Circle - a gép egy kört ír le a felvételek elkészítése közben
   • CourseLock - a gép egy rögzített irányban repül és közben irányíthatod a kamerát
   • WayPoint - előre megrajzolt útvonalon repül a drón, amit el is menthetsz, így akár kombinálhatod a nappal és éjszaka rögzített képeket

   HyperLight

   Tedd világosabbá a világot az új HyperLight móddal, ami kevés fény mellett is szebbé teszi a képeket, miközben jelentősen kevesebb "zaj" marad rajtuk nagyítás mellett is.

   DJI Mavic 2 Hyperlight

   H.265 Codec a jobb képminőségért

   Mindkét Mavic 2 drón képes magasabb bitrátával és H.265 tömörítéssel készíteni 4K felvételeket. A H.265/HEVC kodeknek köszönhetően 50%-al több információt rögzíthetünk, mint a H.264/AVC esetében, így magasabb minőségben és több részlettel rendelkeznek a kész alkotások.

   OcuSync 2.0 videóátviteli technológia

   Az OcuSync 2.0 egy továbbfejlesztett képátviteli technológia, ami fejlődött hatótáv, videóminőség és anti-interferencia szempontjából is. Ennek köszönhetően akár 8 km-ről is képes a drón 1080p Full HD videót közvetíteni élőben (függ az adott helyszíntől és a zavaró tényezők számától).

   ActiveTrack 2.0

   A hardveres és szoftveres fejlesztésnek köszönhetően az ActiveTrack 2.0 segítségével a Mavic 2 drón egy teljesen új szintre emeli a követés funkciót.

   • Pontos felismerés - az előző ActiveTrack 2D-s képeket használt a téma felismeréséhez. Az ActiveTrack 2.0 ezzel szemben a fő kamera képével és az előre néző szenzorokkal 3D-ben figyeli a környezetet és nagyobb pontossággal követi a cépontot.
   • Útvonal előrejelzése - A fejletebb algoritmus előre látja, hogy merre fog menni a követett célpont, akkor is ha valamilyen zavaró tényező (ház, szikla stb.) kerül a drón és a téma közé, így nem szakad meg a követés.
   • Nagysebességű követés - nyílt és akadálymentes területen a Mavic 2 akár 72 km/h-s sebességgel közlekedő járműveket is tud követni, így autókat és hajókat is.
   • Akadályok érzékelése - követés közben a Mavic 2 egy 3D-s térképet készít az útvonalról, amivel érzékeli, felismeri és kikerül a drón előtt és mögött lévő akadályokat anélkül, hogy a felvétel készítését megszakítaná.

   Panorámák készítése

   Az új DJI Mavic 2 drónok használatakor 4-féle panoráma készítési mód közül válaszhatsz, ezek a gömb, a 180°-os, a vízszintes és a függőleges panorámák elkészítését teszik lehetővé.

   A Standard távirányító

   A standard távirányító egy töltéssel akár 135 percig is működik. Az ergonomikus és összehajtható kivitel, a lecsavarható irányító karokkal könnyen hordozhatóvá és tárolhatóvá teszik az eszközt. Az új design-nak köszönhetően a legújabb telefonokat is könnyű belehelyezni.

   DJI
   31615

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   DJI Mavic 2 Zoom 4K kamerás drón (2 év garanciával)

   Írj egy véleményt

   10 termék van még ugyanebben a kategóriában: