Barion Pixel
Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
   DJI Mavic 3 kamerás drón
   • DJI Mavic 3 kamerás drón
   • DJI Mavic 3 kamerás drón
   • DJI Mavic 3 kamerás drón
   • DJI Mavic 3 kamerás drón
   • DJI Mavic 3 kamerás drón
   • DJI Mavic 3 kamerás drón

   DJI Mavic 3 kamerás drón

   (0) Vélemény
   629 843 Ft
   Beszerzés alatt
   Mennyiség
   DJI
   34285
     Biztonságos vásárlás

   Oldalunkon minden adatátvitel titkosított kapcsolaton keresztül történik.

   DJI MAVIC 3

   TÖKÉLETES FELVÉTELEK MINDENEK FELETT


   Készíts lélegzetelállító felvételeket a 4/3”-os Hasselblad CMOS kamerával, és élvezd a repülés önfeledt szabadságát a minden irányban elérhető akadályérzékeléssel. A DJI Mavic 3 minden frissítése új mércét állít a légifotózás terén. Szárnyalj a Mavic 3-mal, és készíts tökéletes felvételeket mindenek felett.

   Hasselblad L2D-20c kamera

   Az ikonikus svéd márka, a Hasselblad direkt a DJI Mavic 3-hoz fejlesztette az L2D-20c kamerát, amely egy professzionális minőségű 4/3”-os CMOS érzékelőnek ad helyet, egy elegáns és kompakt formában. A hadverre és képfeldolgozó algoritmusokra vonatkozó szigorú Hasselblad szabványok teljesen új szintre emelik a képminőséget.

   4/3 CMOS

   A nagyobb méretű érzékelő nemcsak nagyobb felbontást és dinamikatartományt biztosít a Mavic 3-nak, de hatékonyabban is kezeli a képzajt gyenge fényviszonyok mellett.

   12.8 fényérték dinamikatartomány

   A 4/3”-os CMOS érzékelő a 12.8 fényérték dinamikatartománnyal az árnyékos és erősen megvilágított területek részleteit is meg tudja örökíteni, ezzel valóban professzionális szintre emelve a felvételeket.

   Állítható rekesz

   Az állítható rekesz segítségével a fotósok legkülönfélébb, kreatív elképzelései is megvalósíthatók különleges fényviszonyok mellett.

   84°-os látószög

   A mindössze 12,5 gramm súlyú, 24 mm-rel egyenértékű, autofókuszos lencse, 84°-os látószöggel rendelkezik, hogy minden apró részletet a lehető legjobb minőségben tudjon rögzíteni.

   Vision Detection Auto Focus (VDAF)

   A DJI Mavic 3 Hasselblad kamerájának VDAF technológiája a távolságadatok meghatározásához és az élességállítási sebesség optimalizálásának érdekében több érzékelő adatait használja fel egyszerre.

   Hasselblad Természetes Színmeghatározás

   A Mavic 3-ban alkalmazott Hasselblad Természetes Színmeghatározás (HNCS) több évtizedes fényképezési tapasztalat eredménye. Élénk, pontos, természetes színeket biztosít, amelyek bármily nemű utómunka vagy preset-ek nélkül is látványos képeket eredményez.

   Nincs szükség utómunkára

   A komplex utómunkának szükséglete soha nem tartozott a Hasselblad filozófiájához. Az érzékelő pixel-szintjétől kezdve a Hasselblad Természetes Színmeghatározás (HNCS) garantálja a természetes és rendkívül pontos színek rögzítését függetlenül attól, merre fényképezel.

   Pixel-szintű kalibráció

   Azért, hogy a Mavic 3 pontosan olyan ikonikus minőségben rögzítse a színeket, mint más Hasselblad fényképezőgépek, az L2D-20c objektív ugyanazokat a szigorú szabványokat alkalmazza, az érzékelő minden pixelét HNCS-sel kalibráltan.

   Pontos színek

   Fényképezés közben az érzékelő által kapott RGB színadatok a Hasselblad egyedi algoritmusán keresztül kerülnek feldolgozásra, a lehető legjobb, természetes színeket biztosítva ezzel minden körülmény között.

   EZEK A FELVÉTELEK TÉNYLEG MAGUKÉRT BESZÉLNEK

   A Mavic 3 professzionális képalkotási teljesítményét használja nagyfelbontású és nagy sebességű légi videók rögzítésére. Kamerája akár egymilliárd színt is képes rögzíteni a 10-bites D-Log színprofilnak köszönhetően, amely természetes színátmeneteket és nagy rugalmasságot kínál az utómunkák során.


   A Mavic 3 Cine az Apple ProRes 422 HQ kodeket is támogatja, ebben maximum 3.772 Mbps adatfolyamot képes rögzíteni.[1] Emellett rendelkezik egy beépített, 1 TB-os SSD-vel valamint 10 Gbps-os csatlakozási lehetőséggel a professzionális forgatási, szerkesztési és alkotási folyamatok megkönnyítése érdekében.

   Telefotó kamera

   Takaríts meg időt és hozd közelebb az eseményeket a telefotó kamerával, ha a jelenet vagy téma túl messze lenne. A telefotó lencsével a jelenet megzavarása nélkül tudod távolról rögzíteni a történéseket.

   SZÁRNYALJ A MAGASBAN

   A Mavic 3 fejlett biztonsági funkcióinak hála, több időt tölthetsz a tökéletes felvétel elkészítésével. Számos nagylátószögű optikai érzékelő működik együtt egy nagyteljesítményű feldolgozóegységgel azért, hogy az akadályokat minden irányban felmérve, azokat elkerülve tervezze meg számodra a biztonságos repülési útvonalat.

   Továbbfejlesztett RTH (Return to Home)

   Fejezd be repüléseidet kényelmesen, a továbbfejlesztett RTH segítségével, amely lehetővé teszi a Mavic 3 számára, hogy automatikusan tervezze meg az optimális útvonalat a felszállási helyéhez, és önállóan teljesítsen egy biztonságos visszatérést. Akár manuálisan kiválasztva, vagy jelvesztés hatására automatikusan aktiválva, a Mavic 3 könnyen visszatér a kiindulási ponthoz.

   APAS 5.0

   A Mavic 3 szórakoztatóbbá teszi a repülést és élvezhetőbb légi felvételeket produkál, amelyeket nem szakítanak félbe az útközben megjelenő akadályok. Repülés közben a Mavic 3 folyamatosan, minden irányban érzékeli az akadályokat, amiket aztán simán és gyorsan megkerül. Élvezd a biztonságos repülést és folyamatos felvételeket még akadályokkal tarkított terepen is!

   TOVÁBBFEJLESZTETT TELJESÍTMÉNY

   Kiterjesztett repülési idő

   Az útvonaltervezéstől a kompozícióig, vagy akár egy hyperlapse videó rögzítéséig minden lépést egy repülés alatt elvégezhetsz immár! Az előző generációhoz képest a Mavic 3 szélállóssága 50%-kal erősebb, amely a hatékonyabb meghajtórendszerrel és a nagykapacitású akkumulátorral párosítva hihetetlen, 46 perces repülési időt eredményez.

   Repülj messzebb, láss többet

   15 km-es hatótávolságával a Mavic 3 nem csak messzebbre repül, de stabilabb átvitellel és kevesebb videokésleltetéssel is továbbítja a jeleket, így nagyobb nyugalmat biztosít számodra repülés közben.

   FHD nagy képkockasebességű átvitel

   A Mavic 3 az első DJI drón, amely 1080p/60fps minőségű élőképet tud továbbítani – így az élőkép még közelebb áll ahhoz, amit a kamera ténylegesen rögzít, s még a drón irányítását is megkönnyíti.

   Nagy pontosságú pozíciótartás

   A nagy pontosságú pozíciótartás hihetetlenül stabillá teszi a Mavic 3-at lebegés közben. Segítségével kristálytiszta fényképek és hosszúexpós felvételek készíthetők, de nagy szerepe van a simább timelapse és hyperlapse videók rögzítésében is.

   EGY ZÁSZLÓSHAJÓHOZ MÉLTÓ KIEGÉSZÍTŐK

   DJI RC Pro: A DJI RC Pro tökéletes társ a professzionális alkotásban 1000 nites kijelzővel, nagy teljesítményű processzorral és 15 km-es maximális videóátviteli hatótávolsággal.
   2. DJI átalakítható hordtáska
   3. DJI 10Gbps LightSpeed adatkábel
   4. DJI 65 W-os hordozható töltő
   5. 8 ND szűrő
   6. DJI Mavic 3 tároló


   Megjegyzések
   * A DJI Mavic 3 sorozatgyártott modeljével tesztelve, zárt és akadálymentes környezetben, kedvező körülmények között. A tényleges eredmények a környezettől, a használattól és a firmware verziótól függően változhatnak.
   ** Az oldalon található összes videó és fotó a helyi törvények és előírások szigorú betartásával készült.
   1. A DJI Mavic 3 Cine támogatja az Apple ProRes 422 HQ és H.264/H.265 kódolást is, míg a DJI Mavic 3 csak a H.264/H.265 kódolást.
   2. Zavartalan, interferenciamentes és FCC-kompatibilis környezetben. A maximális repülési távolság a rádiókapcsolat erősségétől függ. Mindig kövesd a helyi szabályokat és előírásokat, és látótávolságon belül repülj drónoddal, hacsak másként nem engedélyezik.

   Doboz tartalma: 

   1 db DJI Mavic 3 drón
   1 db DJI RC-N1 Remote Controller 
   1 db DJI RC-N1 Remote Controller Control Sticks
   1 db DJI RC-N1 RC Cable (USB Type-C Connector) 
   1 db DJI RC-N1 RC Cable (Standard Micro-USB Connector) 
   1 db DJI RC-N1 RC Cable (Lightning Connector) 
   1 db DJI Mavic 3 Intelligent Flight Battery
   3 db DJI Mavic 3 Low-Noise Propellers (pair)
   1 db DJI 65W Portable Charger
   1 db DJI Mavic 3 Storage Cover
   1 db Type-C Cable

   Adatlap

   Gyártói cikkszám
   CP.MA.00000447.01

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   DJI Mavic 3 kamerás drón

   Írj egy véleményt

   13 termék van még ugyanebben a kategóriában: