DJI Mavic Air 2 Fly More Combo kamerás drón (2 év garanciával)

   (0) Vélemény
   299 134 Ft
   Rendelésre
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   Fly More Combo csomag extrákkal

   Ahogy a korábbi DJI drónok esetében megszokhattuk, a Mavic Air 2 is elérhető Fly More Combo csomagban, ami viszont most még több extrát tartalmaz, ugyanis a plusz 2 akkumulátor és a 3-as töltő hub mellé ND szűrők is kerültek bele. Ezen kívül a táska és a plusz propellerek is a nagyobb felszereltség részét képezik. Így a teljes csomag a következőképpen alakul (vastagon kiemelve a plusz dolgok a sima csomaghoz képest):

   - DJI Mavic Air 2 kamerás drón
   - Hordozó táska
   - Távirányító
   - 3 db Akkumulátor
   - Töltő
   - Töltő hub (3 akkumulátor egyidejűleg való töltéséhez)
   - ND szűrők (ND16/64/256)
   - Power bank átalakító az akkumulátorhoz

   - 12 db Low-Noise propeller
   - RC kábelek
   - 2 db tartalék joystick a távirányítóhoz
   - Gimbal véddő

   Emeld a szintet a DJI Mavic Air 2 kamerás drónnal

   A Mavic Air 2 a következő szintre emeli az erőt és a hordozhatóságot a drónok világában. Intelligens felvételkészítési módokkal és a nagyobb kameraszenzornak köszönhetően lenyűgöző képminőséggel teszi mindenki számára lehetővé, hogy elkészíthessük a legjobb légi felvételeinket. A biztonságosabb és okosabb repülés még több szórakozást nyújt majd a kreatív munka során.

   Főbb tulajdonságok:

   - Kompakt design a behajtható karokkal
   - Hosszabb repülési idő: akár 34 perc
   - 1/2" méretű kameraszenzor
   - 4K/60fps videó
   - 48 MP fotó
   - 8K Hyperlapse
   - Megnövelt biztonság: APAS 3.0 akadályérzékelő és kerülő rendszer
   - Repülj messzebb és láss tisztában: 10 km hatótáv és képátvitel élőben akár 10 km-ről az OcuSync 2.0 rendszerrel 1080p/30fps felbontással

   Fejlettebb videózás a levegőben

   A DJI Mavic Air 2 videókészítésben is feljebb lépett egy szintet és 4K-ban 60fps sebességgel tud rögzíteni, így a felvételek lendületesek és simák lesznek. A D-Cinelike színprofil több információt ment el az utómunkákhoz, a HEVC (H.265) codec pedig gondoskodik róla, hogy a drón a több információ ellenére ne használjon túl nagy területet a memóriakártyán és mégis megmaradjon a dinamikus tartomány és a részletek a felvételeidben.

   Dinamikus alapból

   A lenyűgöző HDR videók titka a nagyteljesítményű "Quad Bayer" képérzékelőben rejlik. A DJI Mavic Air 2 minden egyes képkocka esetében külön hangsúlyt fektet a világos és sötét részekre. A képek több rétegből állnak, ezzel létrehozva a színekkel teli, kiegyensúlyozott és szemgyönyörködtető felvételeket magasabb dinamikus tartománnyal. 

   SmartPhoto

   A Mavic Air 2 egyik újdonsága a SmartPhoto, ami ötvözi a jelenetfelismerés, a HyperLight és a HDR előnyeit, optimalizálva ezzel az eredményt. Miután a kamera felismerte, hogy milyen környezetben szeretnénk fotózni (naplemente, ég, fű, hó és fák)[1], beállítja a különböző paramétereket az optimálisra. Erős fényben a HDR funkció növeli a dinamikus tartományt és úgy változtatja a beállításokat, hogy élénkebbek és még jobb minőségűek legyenek a fényképet. A HyperLight a gyengébb fényviszonyok esetén segít, hogy a képek kevésbé zajosak és sokkal élesebbek legyenek.

   HDR Panoráma

   A Mavic Air 2 a DJI eddigi legfejlettebb panorámakép felvételi módját kínálja: nagy dinamikájú HDR panorámákat élénk és hihetetlenül pontos színekkel.

   FocusTrack

   A FocusTrack csomaggal könnyedén készíthetsz professzionális minőségű felvételeket. Az intelligens felvételi módok könnyen használható csomagjába olyan funkciók tartozinak, mint az ActiveTrack 3.0, a Spotlight és a Point of Interest 3.0, amelyekkel tovább szárnyalhat kreativitásod.

   Az akadályokat kikerülő tárgykövetést a DJI ActiveTrack technológiája minden korábbinál simább mozgásokkal oldja meg. A fejlett útvonalfelismeréssel és az alanyok mozgásának gyorsabb és pontosabb becslésével a technológia mindig a kép közepén tartja a témát, még akkor is, ha az épp egy fa mögé bújik el.

   Repülj szabadon, míg a kamera folyamatosan a témát veszi Spotlight módban. Csak válaszd ki a felvételed tágyát és a Mavic Air 2 gondoskodik a többiről – nagyszerű felvételek, egyszerűen.

   POI 3.0 további lehetőségekkel bővíti a Mavic Air 2 felvételeinek tárházát: a sík felületek továbbfejlesztett felismerésével a POI 3.0 ott is képben tartja a témát, ahol az előző generáció már elvesztette volna azt. Sőt immár mozgó témákat is képes dinamikusan követni, így például embereket, autókat és hajókat.

   8K Hyperlapse

   Készíts különleges felvételeket térről és időről a Mavic Air 2 egyedülálló, 8K felbontású HyperLapse[2] funkciójával! A legjobb, hogy mindezt bármilyen komplex utómunka nélkül hozhatod létre. Válassz a beépített repülési módok közül, add meg a helyszínt és a DJI Fly alkalmazás elintézi a többit.

   Készíts mozifilmszerű felvételeket a QuickShots segítségével. Csupán néhány érintés és a Mavic Air 2 megtervezi és le is repüli a bonyolult útvonalat az egyedülálló felvételekért. Válassz a szuper intuitív story sablonokhoz zenét, effekteket és szűrőket, majd posztold remekműveidet közvetlen a kiválasztott közösségi média oldalára!

   Biztonságosabb repülés a lenyűgöző tartalmakért

   Élvezd a felfedezés szabadságát és a tiszta előképet: az OcuSync 2.0 jelátvitel a Mavic Air 2 kamerájának 1080p felbontású élő képét közvetíti, maximum 10 km-es hatótávval! [3] A kettős frekvenciájú kommunikáció valós időben, automatikusan vált a legtisztább csatornára a 2,4 / 5,8 GHz-es sávok között. [4] Ez kihívásokkal teli környezetben jelentősen növeli a gép irányíthatóságát, s ezáltal a repülés biztonságát.

   A Mavic Air 2 lenyűgöző akkumulátor-ideje lehetővé teszi, hogy addig maradj levegőben, amíg el nem készíted a tökéletes felvételt. A 34-perces repülési idő arra is elég, hogy számos lélegzetelállító, gyors felvételt készíts Sport módban, 68 km/h sebességgel! [5]

   A Mavic Air 2 a környezetét három irányban érzékeli: előre, hátra és lefelé. Egy kiegészítő lámpa tovább javítja a terepfelismerést és észlelhetőséget, míg az akadályelkerülés révén elérhető extra biztonság lehetővé teszi a korlátok feszegetését.

   Érzékelők:

   Előre: optikai érzékelő, pontos 22 méterig
   Hátra: optikai érzékelő, pontos 23,6 méterig
   Lefelé: optikai + infravörös érzékelők

   A kiegészítő lámpa segíti a vizuális pozicionálást, a biztonságos leszállást és észlelést a levegőben. Manuálisan is be- és kikapcsolható.

   A Pilot Assistance Systems (APAS) 3.0 [6], azaz pilótasegítő rendszerek fejlett térképezési technológiái még összetett helyzetekben is folyamatos tárgykövetést és megbízható akadályelkerülést biztosítanak! A korábbi generációs APAS-hoz képest jelentősen javult az akadályok elkerülésének képessége és az automatikus útvonaltervezés is, melyek együttesen további biztonságot és újabb felvételi lehetőségeket eredményeznek.

   A DJI Fly alkalmazás minden korábbinál kényelmesebbé teszi a like-mágnes videók elkészítését. A beépített DJI Mimo alkalmazásszerkesztő kézi beállításokat, fejlett funkciókat és intuitív sablonokat biztosít, amelyek segítségével professzionális összeállításokat készíthetsz másodpercek alatt.

   A kreativitás kiteljesedése

   Az újratervezett távirányító lenyűgözően hosszú, 240 perces használati idővel[7] és a kényelmes fogás érdekében, ergonomikus kialakítással rendelkezik. Az új telefontartóval az okostelefonok gyorsan és egyszerűen rögzíthetők, míg az integrált antennák jelentősen növelik a felhasználói élményt.


   A Mavic Air 2 két ND szűrőkészletet kínál, amelyek további kreatív lehetőségeket, valamint az expozíció tökéletes beállítását kínálják. Az ND 16/64/256 készlet hasznos erős fényviszonyok mellett a zár sebességének beállításában, míg az ND 4/8/32 készlet élénk, fényes képek felvételét teszi lehetővé még alacsony ISO értékek esetén is [8].


   1. A SmartPhoto módban készített felvételek 12MP felbontásúak.
   2. A 8K felbontású Hyperlapse jelenleg a Free és Course Lock módokban érhető el.
   3. Akadály-, és zavarmentes FCC-kompatibilis területen. A maximális repülési tartomány meghatározása a rádiókapcsolat és jelerősség referenciaértéke. Amennyiben másként nem engedélyezett, mindig látóhatáron belül repüljön a drónjával.
   4. Egyes országok helyi szabályozásai nem teszik lehetővé az 5,8GHz használatát.
   5. Repülési idő értéke 9° szögben, 5.1 m/s sebességnél, szélcsendben.
   6. Az APAS 3.0 és a FocusTrack nem érhetőek el 4K felbontásban 60, 50 és 48 fps, valamint 1080p felbontásban 120 és 240 fps mellett.
   7. Az akkumulátor élettartama Android operációs rendszerű telefonnal, interferencia mentes környezetben.
   8. Az ND16/64/256 szűrőket tartalmazza a Fly More Combo csomag, míg az ND4/8/32 szűrőkészlet külön vásárolható meg.

   DJI
   32361

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   DJI Mavic Air 2 Fly More Combo kamerás drón (2 év garanciával)

   Írj egy véleményt

   9 termék van még ugyanebben a kategóriában: