Barion Pixel
Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
   DJI Mini 2 Fly More Combo kamerás drón csomagban (2 év garanciával)
   • DJI Mini 2 Fly More Combo kamerás drón csomagban (2 év garanciával)
   • DJI Mini 2 Fly More Combo kamerás drón csomagban (2 év garanciával)
   • DJI Mini 2 Fly More Combo kamerás drón csomagban (2 év garanciával)
   • DJI Mini 2 Fly More Combo kamerás drón csomagban (2 év garanciával)
   • DJI Mini 2 Fly More Combo kamerás drón csomagban (2 év garanciával)
   • DJI Mini 2 Fly More Combo kamerás drón csomagban (2 év garanciával)
   • DJI Mini 2 Fly More Combo kamerás drón csomagban (2 év garanciával)

   DJI Mini 2 Fly More Combo kamerás drón csomagban (2 év garanciával)

   (0) Vélemény
   181 024 Ft
   Beszerzés alatt
   Mennyiség
   DJI
   32767
     Biztonságos vásárlás

   Oldalunkon minden adatátvitel titkosított kapcsolaton keresztül történik.

   DJI Mini 2 extra kiegészítőkkel

   A Fly More Combo csomag az alapcsomagban lévő dolgokon felül extra kiegészítőket tartalmaz, amik a következők (a teljes csomagról felül láthatsz egy képet):

   - 2 db extra akkumulátor (így összesen 3 db akkumulátor van a csomagban)
   - 2 pár extra propeller
   - Vállra akasztható táska
   - Propeller tartó
   - 2 irányú töltő hub
   - 18W-os USB-s DJI töltő
   - 12 db extra tartalék csavar

   Itt repül a kismadár!

    A DJI Mini 2 kezdőpilóta-barát, erőteljes és közben apró is. Impozáns teljesítmény, lenyűgöző képminőség, és kreatív videók csak egy pár kattintásnyira. Fedezz fel egy teljesen új perspektívát, örökítsd meg a pillanatokat, amelyek az életedet valóban csak a tieddé teszik.


   Ultra könnyű & összecsukható

   31 perc max repülési idő

   10 km Video jelátvitel

   5. szintű szélállóság

   4K video

   Intelligens módok & QuickShotok


   Rengeteg hely van a világon, ahova életedben csak egyszer jutsz el. Vidd magaddal a DJI Mini 2-t az egyedi perspektíváért, és hogy a legtöbbet kihozd az utazásaidból.

    

   Csomagolj könnyen, szárnyalj szabadon

   Hogy milyen könnyű a DJI Mini 2? 249 g, kb. olyan nehéz, mint egy alma és elfér a tenyeredben. Kompakt és kényelmes, a Mini 2 ideális útitársad, hogy megörökítsd kedvenc pillanataid. [1]

   Kicsi, de hatalmas

   Köszönhetően az intuitív és fejlett funkcióinak, amelyeket egy könnyen hordozható keretbe foglaltunk, a DJI Mini 2 teljes szabadságot biztosít számodra bárhol és bárhogy szeretnél alkotni. Ha épp egy homokos strandon vennél fel, vagy egy családi rendezvény pillanatait örökítenéd meg, a Mini 2 könnyedén megoldja ezeket.

   DJI Mini 2 drón

   Erőteljes teljesítmény

   Lehet, hogy kicsi ez a drón, de megannyi energiával van tele.

   A maximum 31 perces repülési idővel a DJI Mini 2 garantálja, hogy elég időd jusson a tökéletes kompozícióra. [2]

   A Mini 2 ötös szintű szélmozgásnak áll ellen, és akár 4000 méteres tengerszint feletti magasságban is felszállhatsz vele, így még szeles tengerparti körülmények között, vagy alpesi erdők nagy magasságában is repülhetsz vele.

   OcuSync 2.0 video jeltovábbítás

   Fedezd fel a világod korlátozások nélkül.

   A Mini 2 akár 10 km-es távolságról is képes HD videojelet továbbítani. Ellenáll az interferenciáknak, megadva ezáltal a lehetőséget, hogy még messzebbre repülj és még élesebb képeket kapj. [3]

   Éld újra életed legjobb pillanatait lenyűgöző felvételeken keresztül!

   Lenyűgöző képminőség

   3 tengelyen stabilizált kamera

   Mintha csak megnyomnád a visszajátszás gombot életed legjobb pillanatainál.

   Egy 12MP-es légi kamera garantáltan lenyűgöző képeket készít. A 3 tengelyen stabilizált kamerával akár 4K felbontású, 30 képkocka / másodperces videókat készíthetsz. A Mini 2 felvételei lenyűgöző képminőségűek és egyenletesen simák, függetlenül attól, hogy milyen kalandos helyszíneken kell helyt állnia.

   4x Zoom

   A tökéletes felvételhez nincs szükség veszélyesen közel menned a témádhoz! 

   A 4x-es digitális zoom biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a váltást a különböző távolságú és összetételű felvételek között. 

   QuickShot módok

   Lenyűgöző légi felvételek, azonnal! 

   Csupán néhány érintéssel a DJI Mini 2 automatikusan professzionális szintű videofelvételeket készít, amelyeket azonnal megoszthatsz a közösségi médiában. Legyél még kezdő, vagy akár tapasztaltabb pilóta, a DJI Fly alkalmazással lenyűgöző tartalmakat hozhatsz létre hangsávokkal és szűrőkkel kiegészítve. 

   Dronie, Helix, Rocket, Circle, Boomerang

   Panoráma

   Mutasd meg milyen lenyűgöző látvány tárul eléd.

   Válassz a széles látószögű, a 180°-os és a gömbpanorámák közül és hagyd, hogy a DJI Mini 2 elvégezze a munka nehezét - szinte azonnal létrehozva egy panoráma remekművet!

   Feljavított fénykép

   Miért várnál, hogy megosztd legjobb képeidet?

   A DJI Fly alkalmazás beépített, intelligens fénykép-optimalizációval rendelkezik. Az app automatikusan feljavítja a képminőséget egy fénykép letöltése után, ami élénk színeket és részletekben gazdag képeket eredményez.

   Könnyű kezelhetőség, hogy Te valóban a legfontosabbra, az élményeid megörökítésére koncentrálhass! 

   Egyszerűsített vezérlés, lenyűgöző tartalmak 

   A DJI Mini 2 gondosan optimalizálja a felhasználói élményt és az intelligens funkciókat. Az intelligens hazatérésnek, az automatikus felszállásnak és a pontos lebegésnek köszönhetően a működés egyszerűbb és biztonságosabb, mint valaha. [4] A lehetőségek végtelenek, ha az ég a játszótered.

   Fly Spots

   Fedezz fel egy új kalandot.

   Nem tudod hol vannak az igazán jó helyek? A felszállási hely kiválasztása néha okozhat fejfájást. Tervezd meg előre az útadat a DJI Fly alkalmazásban, és lehet egy hozzád hasonló, légifotóssal is összetalálkozhatsz.[5]

   Közvetlen letöltés, azonnali szerkesztés

   Ennyire egyszerű.

   Gyors másolás

   Amikor a Mini 2 az okostelefonod közelébe kerül, a DJI Fly alkalmazás ezt automatikusan felismeri és csatlakozik a drónhoz, majd szinkronizálja a kiválasztott fotóidat és videókat 20 MB/s sebességgel. [6]

   Vágott letöltés

   Ezzel az új funkcióval könnyedén kivághatod a felvételed az érdekes részeit, hogy csak azokat töltsd le és szerkeszd. A legjobb pillanatok utáni kutatás és a kevés tárhely miatti aggódás immár a múlté!

   Látványos sablonok

   A DJI Fly alkalmazás intuitív szerkesztője sokféle kreatív sablont tartalmaz. A repülés, a fényképezés, a szerkesztés és a megosztás szinte azonnal elvégezhető, így akár útközben is alkothatsz és megoszthatsz tartalmakat.

   Nézd meg magad

   A DJI Mini 2 hatalmas és számtalan lehetőséget nyújt egy hihetetlenül könnyű testben. A Mini 2 ideális választás kezdőknek és olyan tartalomkészítőknek, akik szintet akarnának lépni. 

    

   A csomag tartalma:

   • DJI Mini 2 kamerás drón
   • Távirányító
   • 3 db Akkumulátor
   • 3 pár tartalék propeller
   • Type-C kábel
   • Gimbal védő
   • RC kábel (Micro USB csatlakozós)
   • RC kábel (USB-C csatlakozós) 1
   • RC kábel (Lightning csatlakozós) 1
   • 1 pár tartalék irányító kar
   • Tartalék csavarok - 18 db
   • Csavarhúzó
   • Propeller rögzítő
   • 2 irányú töltő
   • 18W-os, USB-s DJI töltő
   • Vállra akaszható táska

   Megjegyzések:

   1. A repülőgép felszállási súlya magában foglalja az akkumulátort, a légcsavarokat és a microSD-kártyát. Használat előtt ellenőrizd az összes vonatkozó szabályt és előírást, és mindig figyelj arra, hogy biztonságosan repülj mások közelében.

   2. Szélvédett helyen, 14 km/h állandó sebességgel mérve.

   3. Akadály-, és zavarmentes FCC-kompatibilis területen. A maximális repülési távolság meghatározása a rádiókapcsolat és jelerősség referenciaértéke. Csak a maximális, egyirányú repülési távolságra vonatkozik, anélkül, hogy figyelembe vennénk a visszatérés lehetőségét. Mindig tartsd be a helyi szabályokat és előírásokat, és lehetőleg látótávolságon belül repülj, hacsak másként nem engedélyezett.

   4. Az szenzoros pozícionáláshoz nem fényvisszaverő, észlelhető felületekre és megfelelő megvilágításra van szükség. A funkció 0,5-30 m magasságban érhető el. A függőleges és vízszintes pozicionálási pontosság ± 0,1 m-en belül van.

   5. Jelenleg a Fly Spots csak Kínában érhető el.

   6. Ez a legnagyobb letöltési sebesség az 5,8 GHz-es frekvenciasávban. Ha a QuickTransfer funkciót a 2,4 GHz-es frekvenciasávban használod, a maximális letöltési sebesség 6 MB/s.

   7. A 360°-os propellervédő külön vásárolható meg. A biztonság érdekében kérjük, ne ütközz szándékosan saját magadba és másokba a drónnal.

   8. A kétirányú töltőállomás külön vásárolható meg.

   9. A DJI Mini táska + külön vásárolható meg.

   10. A töltőállomás külön vásárolható meg.

   11. A DIY Creative Kit külön vásárolható meg.

   12. A Csatoló adapter külön vásárolható meg. A kiegészítőknek 30 gramm súly alatt kell lenniük. A felszállás előtt ellenőrizd, hogy az adapter és a csatlakoztatott eszközök megfelelően vannak-e rögzítve.

    

   * Az oldalon felsorolt paramétereket mind ellenőrzött tesztkörnyezetben mértük. Az eredmények változhatnak a különböző természeti körülmények esetében.

    

   ** Az ezen a weboldalon megjelenített fotó- és videotartalmak felvételekor minden vonatkozó törvényt és előírást betartottak.

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   DJI Mini 2 Fly More Combo kamerás drón csomagban (2 év garanciával)

   Írj egy véleményt
   Vissza a termékkategóriához:  Kamerás drón választékunk
   Vissza a termékkategóriához:  Drón választékunk

   13 termék van még ugyanebben a kategóriában: