30500

Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

Figyelmeztetés: Utolsó darabok!

DJI Osmo Mobile Silver telefon stabilizátor

62 913 Ft‎

Készíts profi felvételeket a telefonoddal

Biztos ismerős a helyzet, amikor telefonunkkal készített felvételinket nézve, azon bosszankodunk mennyire jó lett volna, ha valaki tartja helyettünk a telefont, hogy ne azzal kelljen törődnünk, hogy minden beleférjen a képbe, lehetőleg mindezt stabilan, minél remegés-mentesebben és úgy, hogy közben mi se maradjunk le a pillanatról és meg tudjuk élni azt.

Jó hírünk van! Itt a megoldás, az Osmo Mobile. A DJI Osmo termékcsaládjának kifejezetten mobiltelefonokra kifejlesztett képstabilizátora, amivel gyerekjáték a videózás. Mindegy, hogy séta vagy futás esetleg biciklizés közben fogod munkára Osmo Mobile-od, biztos lehetsz benne, hogy tökéletes lesz a felvétel. A három tengelyes gimbal, folyamatosan figyeli minden apró rezdülésed és az egészen vakmerő mozdulataidat is korrigálja egyenesen tartva mobiltelefonod. Az ActiveTrack technológiának köszönhetően, a kijelzőn kijelölt mozgó tárgyat, személyt, állatot stb.. beavatkozás nélkül követi, ezzel lehetővé téve, hogy nekünk ne a videó készítésére kellejen koncentrálnunk, hanem meg tudjuk élni magát a pillanatot is. Készíthető vele Time Lapse, Selfie, 360°-os panoráma fotó, de a lassítás szerelmeseire is gondoltak a Slow Mo móddal, aminek a segítségével 120 fps FULL HD videót készíthetünk.

A telefonra telepíthető DJI GO App segítségével akár élőben is közvetítheted a körülötted történő eseményeket a Facebook vagy Youtube csatornádon.

Az első kép DJI Osmo Mobile nélkül, a második pedig DJI Osmo Mobile-al készült:

DJI Osmo Mobile


A csomag tartalma:

  • DJI Osmo Mobile Silver mobiltelefonhoz
  • Akkumulátor
  • Töltőkábel
  • Csuklópánt
  • Hordtáska

Videó a DJI Osmo Mobile telefon stabilizátorról

A termék vásárlói ezt is megvették:

7 további termék ugyanebben a kategóriában: