31798

Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

DJI Osmo Pocket kézi kamera stabilizátor (2 év garanciával)

91 724 Ft‎

Akció!

Rendeld meg most: adunk hozzá ajándékba egy 32 GB-os Sandisk Extreme Pro memóriakártyát. Csak helyezd a kosárba a terméket és automatikusan hozzáadásra kerül.

+ ingyenes a szállítás!

A DJI legkisebb kézi kamera stabilizátora

A DJI Osmo Pocket egy kisméretű kamera stabilizátor amit bárhova magaddal vihetsz, hogy megörökítsd a fontos pillanatokat, bárhol és bármikor. Egy érintőkijelzőt is találsz rajta, amin láthatod a kamera képét és elvégezheted rajta a különböző beállításokat ill. választhatsz a felvételi módok közül. Ez az eszköz a gyártó legkisebb mechanikus gimbal-ját használja. 

A kamera

Az Osmo Pocket kamerájában egy 1/2.3"-os szenzor található, 80°-os FOV-vel és f/2.0 rekeszértékkel, amivel részletgazdag 12 megapixeles képeket lőhetünk, egy pixel mérete 1,55 μm. Ha videót akarunk készíteni, akkor 4K/60fps módban is rögzíhetjük az eseményeket 100 Mbps bitráta mellett.

Felvételi módok

FPV mód

Megörökítheted az eseményeket a Te szemszögedből. Ez a mód leköveti, hogy mozgás közben merre néz a gimbal és így minden eddiginél jobban vissza tudja adni az izgalmas élményeket.

DJI Osmo Pocket FPV mód

ActiveTrack

Ebben a módban kiválaszthatsz valakit vagy valamit a kijelzőn és az Osmo Pocket gimbalja automatikusan követni fogja. Selfie módban automatikusan bekapcsol a FaceTrack is, így mindig Te leszel a közzépontban.

DJI Osmo Pocket Activetrack
3x3 Panoráma

Ebben a módban egy 3x3-as panorámát készíthetünk, amit az új DJI Mimo app-ban nézhetünk meg.

DJI Osmo Pocket 3x3 panoráma

Motionlapse

A Motionlapse mód segítségével több órányi felvételt néhány másodpercbe sűríthetsz bele, miközben a gimbal automatikus mozgása még drámaibbá teszi a kész videót.

DJI Osmo Pocket MotionLapse

NightShot

A DJI Osmo Pocket automatikusan érzékeli, ha kevés a fény és ehhez igazítja a felvételek beállításait, így szuper éjszakai felvételeket készíthetsz. Akár 2-3 másodperces exponálás is lehetséges Pro módban.

DJI Osmo Pocket éjszakai felvétel


DJI Mimo App

Ebben az alkalmazásban szerkesztheted meg a felvételeket és akár meg is oszthatod a kész műveket a közösségi hálón.

Kiegészítők

Az alábbi képen látható kiegészítőket is meg lehet majd vásárolni hamarosan:

DJI Osmo Pocket kiegészítők

Kiegészítők

A termék vásárlói ezt is megvették:

7 további termék ugyanebben a kategóriában: