31470

Szállítás: 3-5 munkanap

DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 kamerás drón (2 év garanciával)

519 370 Ft‎

Kijelzős távirányítóval

A Pro+ verzió megvásárlásakor a csomagban található távirányítón egy kijelzőt is találsz, amire előre fel van telepítve a szükséges program a drón teljeskörű irányításához. 5,5"-os méretének és 1000 cd/m²-es fényerejének köszönhetően minden igényt kielégít és bármilyen helyzetben megállja a helyét.

A Phantom 4 Pro továbbfejlesztve

A DJI Phantom 4 Pro V2.0 OcuSync HD képátviteli rendszerrel érkezik, ami támogatja az automatikus dupla-frekvenciás (2,4 GHz vagy 5,8 Ghz) sávváltást és vezeték nélkül csatlakozik a DJI Goggles-höz is. Ahogy a P4 Pro és a P4 Advanced, úgy a Phantom 4 Pro V2.0 is megkapta az 1"-os 20 megapixeles szenzorral felszerelt kamerát, ami akár 60 fps sebességgel is tud 4K-s videót rögzíteni, Burst Mode-ban pedig egy másodperc alatt 14 képet lő. Ezen kívül a FlightAutonomy rendszer részét képezik a dupla hátsó szenzorok és az infravörös érzékelő rendszer, ami így 5 irányban képes érzékelni az akadályokat, 4 irányban pedig ki is tudja kerülni azokat.

Fő tulajdonságok:

  • 30 perces repülési idő
  • 2 év garancia
  • 1"-os, 20 megapixeles szenzor a kamerában
  • Mechanikus zár
  • Akadályok érzékelése 5 irányban
  • OcuSync képátvitel
  • 7 km-es hatótáv

1 colos CMOS szenzor

Amikor a fényképek minőségéről van szó, sokkal fontosabb a kamerában található érzékelő mérete, mint a pixelek száma, mert a nagyobb szenzor több információt is tud rögzíteni. Az új 1"-os CMOS szenzor segítségével 4-szer akkora felületen fogadja be a fényt kamera, mint a Phantom 4 1/2.3-as szenzora esetében. A nagy szenzor egyben azt is jelenti, hogy kevesebb fény mellett is sokkal jobb a teljesítmény, az ISO intervallumát pedig 3200-ról 12800-ra növelték. A fényképek rengeteg részletet tartalmaznak, aminek köszönhetően még sokkal jobb eredmény érhető el az utómunka során, de akár azonnal is használhatók.

DJI Phantom 4 Pro V2.0 kamera szenzor

Teljesen leírás hamarosan.

2 további termék ugyanebben a kategóriában: