Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
   DJI Phantom 4 Pro kamerás drón
   • DJI Phantom 4 Pro kamerás drón

   DJI Phantom 4 Pro V2.0 kamerás drón (2 év garanciával)

   (0) Reviews
   440 866 Ft
   Szállítás: rendelésre
   Mennyiség

   Ezt a terméket utoljára ekkor tették kosárba: 2019-09-16

    A Phantom 4 Pro továbbfejlesztve

   A DJI Phantom 4 Pro V2.0 OcuSync HD képátviteli rendszerrel érkezik, ami támogatja az automatikus dupla-frekvenciás (2,4 GHz vagy 5,8 Ghz) sávváltást és vezeték nélkül csatlakozik a DJI Goggles-höz is. Ahogy a P4 Pro és a P4 Advanced, úgy a Phantom 4 Pro V2.0 is megkapta az 1"-os 20 megapixeles szenzorral felszerelt kamerát, ami akár 60 fps sebességgel is tud 4K-s videót rögzíteni, Burst Mode-ban pedig egy másodperc alatt 14 képet lő. Ezen kívül a FlightAutonomy rendszer részét képezik a dupla hátsó szenzorok és az infravörös érzékelő rendszer, ami így 5 irányban képes érzékelni az akadályokat, 4 irányban pedig ki is tudja kerülni azokat.

   Fő tulajdonságok:

   • 30 perces repülési idő
   • 2 év garancia
   • 1"-os, 20 megapixeles szenzor a kamerában
   • Mechanikus zár
   • Akadályok érzékelése 5 irányban
   • OcuSync képátvitel
   • 7 km-es hatótáv

   1 colos CMOS szenzor

   Amikor a fényképek minőségéről van szó, sokkal fontosabb a kamerában található érzékelő mérete, mint a pixelek száma, mert a nagyobb szenzor több információt is tud rögzíteni. Az új 1"-os CMOS szenzor segítségével 4-szer akkora felületen fogadja be a fényt kamera, mint a Phantom 4 1/2.3-as szenzora esetében. A nagy szenzor egyben azt is jelenti, hogy kevesebb fény mellett is sokkal jobb a teljesítmény, az ISO intervallumát pedig 3200-ról 12800-ra növelték. A fényképek rengeteg részletet tartalmaznak, aminek köszönhetően még sokkal jobb eredmény érhető el az utómunka során, de akár azonnal is használhatók.

   DJI Phantom 4 Pro V2.0 kamera szenzor

   Teljesen leírás hamarosan.

    (2 év garanciával)
   DJI
   31469

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   DJI Phantom 4 Pro V2.0 kamerás drón (2 év garanciával)

   Írj egy véleményt

   2 termék van még ugyanebben a kategóriában: