31917

Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

DJI Tello Iron Man Edition HD kamerás drón (2 év garanciával)

36 142 Ft‎

Tello kamerás drón Iron Man külsővel

A DJI és a Shenzhen RYZE Tech Co. Ltd. együttműködésével készült Tello óriási népszerűségnek örvend és most érkezett egy igazán különleges kiadás, egy harmadik fél, méghozzá a Marvel közreműködésével. Április 25-én kerül a mozikba a Bosszúállok utolsó része Végjáték címmel, ennek köszönhetjük a Vasember "páncélos" kis drónt.

Ryze DJI Tello Iron Man edition drón

Tello Hero mobilos app

A gép nem csak felöltötte Vasember "páncélját", de egy Tello Hero nevű app is készült hozzá, amivel küldetéseken is részt vehetünk. A Marvel és egyben Iron Man fanoknak különösen nagy örömet jelenthet egy ilyen géppel megtanulni a drónok reptetésének tudományát, ráadásul ennek az extra mobilos alkalmazásnak köszönhetően rengeteg szórakozást és izgalmat is jelent a játék vele, nem csak kezdőknek, de más rajongóknak egyaránt.

Ryze DJI Tello Iron Man Hero app

Ryze Tello drón bemutatása

Ezzel a tenyérnyi méretű kamerás drónnal lenyűgöző trükköket hajthatsz végre a levegőben és könnyedén készíthetsz légi felvételeket az EZ Shots segítségével. Ha szeretnéd még pontosabban tudni, hogyan működik egy drón, akkor a Tello a programozás alapjaira is megtanít. Próbáld ki, hogy milyen szuper egy drónt irányítani!

Tulajdonságok:

- Különleges Marvel Iron Man design

- DJI meghajtás

- Intel processzor

- Tömeg: csak 80 gramm

- Irányítás telefonnal és élőképpel a kijelzőn (Bluetooth kontroller is használható, ide kattintva nálunk is vásárolhatsz)

- 5 megapixeles kamera

- 720p HD felvétel

- Elektronikus képstabilizátor

- EZ Shots: automatikus felvételi módok (360, körbe repülés és "Fel és el")

Szórakozásra hangolva

A Tello DJI drón azért született, hogy gyerekeknek és felnőtteknek is óriási szórakozást nyújtson és megtanítson mindenkit a drónok programozásának alapjaira.

Még nem volt drónod? Ez nem jelenthet problémát a DJI Telloval!

A Tello reptetése nem is lehetne egyszerűbb. Csak kapd elő a telefonodat a zsebedből és már kezdődhet is a játék. Automatikusan felszáll és leszáll, akár a tenyeredbe.

Készíts szuper fényképeket és videókat

A kiváló minőségű beépített képfeldolgozó processzornak és az 5 MP-es kamerának hála a DJI Tello tökéletes felvételeket készít. Az EZ shots-nak köszönhetően, akkor is profi felvételeket csinálhatsz, ha még csak most kezded elsajátítani a drón irányítását.

Csak nyugi, a Tello biztonságos, akár Vasember páncélja

A Ryze Tello Iron Man drón könnyű, de mégis strapabíró külsővel rendelkezik, ami a benne lévő szoftveres és hardveres biztonsági rendszerrel együtt biztosítja a védelmet és garantálják a nyugodt repüléseket.

A Tello programozni is tanít, hogy te lehess az új Tony Stark

A Tello Iron Man Edition drónnal nem csak játszani lehet, de akár a programozás alapjait is elsajátíthatod. A gép a Tello EDU applikáció mellett a Swift Playgrounds appot, a Python és Scratch vizuális programnyelveket is támogatja. Ezeknek köszönhetően beprogramozhatod repülésre és trükkök elvégzésére, ahogy Tony Stark is teszi annak érdekében, hogy legyőzze gonosz ellenségeit.

Tello Iron Man kiadás

A csomag tartalma:

- Tello Iron Man edition limitált kiadású HD kamerás drón

- 4 pár propeller

- Propellervédők (szett)

- Akkumulátor

- Szerszám a propellerek leszedéséhez

Kiegészítők

2 további termék ugyanebben a kategóriában: