31144

Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

DJI Tello kisméretű HD kamerás drón (2 év garanciával)

25 591 Ft‎

Tello névre keresztelt kisméretű kezdő drón született a DJI és a Ryze együttműködéséből

A DJI Tello a DJI és a Shenzhen RYZE Tech Co. Ltd. együttműködésének köszönhetően született. Ezzel a tenyérnyi méretű kamerás drónnal lenyűgöző trükköket hajthatsz végre a levegőben és könnyedén készíthetsz légi felvételeket az EZ Shots segítségével. Ha szeretnéd még pontosabban tudni, hogyan működik egy drón, akkor a Tello a programozás alapjaira is megtanít. Próbáld ki, hogy milyen szuper egy drónt irányítani!

Tulajdonságok:

- DJI meghajtás

- Intel processzor

- Tömeg: csak 80 gramm

- Irányítás telefonnal és élőképpel a kijelzőn (Bluetooth kontroller is használható, ide kattintva nálunk is vásárolhatsz)

- 5 megapixeles kamera

- 720p HD felvétel

- Elektronikus képstabilizátor

- EZ Shots: automatikus felvételi módok (360, körbe repülés és "Fel és el")

Szórakozásra hangolva

A Tello DJI drón azért született, hogy gyerekeknek és felnőtteknek is óriási szórakozást nyújtson és megtanítson mindenkit a drónok programozásának alapjaira.

Még nem volt drónod? Ez nem jelenthet problémát a DJI Telloval!

A Tello reptetése nem is lehetne egyszerűbb. Csak kapd elő a telefonodat a zsebedből és már kezdődhet is a játék. Automatikusan felszáll és leszáll, akár a tenyeredbe.

Készíts szuper fényképeket és videókat

A kiváló minőségű beépített képfeldolgozó processzornak és az 5 MP-es kamerának hála a DJI Tello tökéletes felvételeket készít. Az EZ shots-nak köszönhetően, akkor is profi felvételeket csinálhatsz, ha még csak most kezded elsajátítani a drón irányítását.

Csak nyugi, a Tello biztonságos

A könnyű, de mégis strapabíró külső és a benne lévő szoftveres és hardveres biztonsági rendszerek biztosítják a védelmet és garantálják a nyugodt repüléseket.

DJI Tello

Tanulj és alkoss

A játék is lehet a tanulás része, ezért a fejlesztéskor erre is gondoltak. A Scratch segítségével a DJI Tellot programozni is lehet. Az MIT által fejlesztett kódolási rendszer által a gyerekek és a felnőttek is elsajátíthatják a drón programozásának alapjait, miközben jól szórakoznak. Ha pedig már haladó vagy, akkor a Tello SDK használatával akár kiegészítőket is készíthetsz hozzá.

DJI Tello színek és Intel processzor

A csomag tartalma:

- Tello HD kamerás drón

- 4 pár propeller

- Propellervédők (szett)

- Akkumulátor

- Szerszám a propellerek leszedéséhez

Videó a Ryze DJI Tello drónról

Kiegészítők

A termék vásárlói ezt is megvették:

2 további termék ugyanebben a kategóriában: