Fizetés, szállítás és visszaküldés

Fizetési módok

A megrendelt terméke(ke)t a következő módon lehet kifizetni:

Előre utalással

Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére. 

Utánvéttel a csomagot kiszállító futárnál vagy csomagponton

Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra vagy csomagpontos átvételt választ a vásárló, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét készpénzben teljesítse a megrendelt termék(ek) átvételekor. Ezt a fizetési módot max. 400.000 Ft-ig terjedő rendelésnél és csak Magyarországon belüli szállításnál lehet igénybe venni. Utánvétes fizetési mód választása esetén bruttó 300 Ft utánvét-kezelési díjat számítunk fel, ha a megrendelés összege nem éri el a 100.000 Ft-ot (ezen összeg felett ingyenes a szállítás).

• Bankkártyás fizetés a Barion rendszerével

Webshopunkban a rendelés leadásakor választhatod a bankkártyás fizetési módot is. A "Rendelés megerősítése" gomb lenyomása után automatikusan átirányításra kerülsz a Barion oldalára, ahol a bankkártyád segítségével fizethetsz. Számodra ez nem jár plusz költséggel.
A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja. MNB engedély: H-EN-I-1064/2013

-

Szállítási feltételek

A csomagokat partnerünk, a DPD szállítja ki. Elérhetőség: 
Telefon: +36 1 501 6200
Email: dpd@dpd.hu

A szállítási költség házhozszállítás esetén Magyarországon belül bruttó 100.000 Ft alatti rendelés esetén rendelésenként egységesen bruttó 1190 Ft. Bruttó 100.000 Ft feletti értékű rendelések esetében ingyenesen szállítjuk a megrendelt termék(ek)et.

A koronavírus elleni óvintézkedések részeként, a DPD jelenleg szünetelteti a csomagpontos szállítástl! Lehetőség van csomagpontra is kérni a szállítást, aminek a díja bruttó 100.000 Ft alatti rendelés esetén egységesen 990 Ft (ha túllépi a csomag a max. 20 kg-t és/vagy 1 métert, akkor értesítünk, hogy csak házhozszállítással tudjuk kézbesíteni a csomagot). Bruttó 100.000 Ft feletti értékű rendelések esetében ingyenesen szállítjuk a megrendelt termék(ek)et. A DPD csomagpontok listája a rendelés során megjelenik és lehet közülük választani, de itt is megtalálhatók: https://www.dpd.com/hu/home/szallitas/szallitasi_modok/pickup/pickup_csomagpontok

 Általános teljesítési határidő, az alábbiak szerint alakul:

  • külső raktáron lévő termék esetén 3-7 munkanap
  • raktáron lévő termékek esetén 1-3 munkanap

-

Termék visszaküldése (részletes információk az elállás jogáról az ÁSZF-ben)

A terméket csak eredeti csomagolásban és állapotában vesszük vissza.

Kérjük a terméket erre a címre küldje vissza:

Horváth-Dori Györgyné E.V.
9431 Fertőd
Fő utca 43.

A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalta e költség viselését.