Barion Pixel
Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
Ryze DJI Tello
Új termékek

Fizetés, szállítás és visszaküldés

Fizetési módok

A megrendelt terméke(ke)t a következő módon lehet kifizetni:

Előre utalással

Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére. 

Utánvéttel a csomagot kiszállító futárnál vagy csomagponton

Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra vagy csomagpontos átvételt választ a vásárló, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét készpénzben teljesítse a megrendelt termék(ek) átvételekor. Ezt a fizetési módot max. 300.000 Ft-ig terjedő rendelésnél és csak Magyarországon belüli szállításnál lehet igénybe venni. Utánvétes fizetési mód választása esetén bruttó 400 Ft utánvét-kezelési díjat számítunk fel, ha a megrendelés összege nem éri el a 100.000 Ft-ot (ezen összeg felett ingyenes a szállítás).

• Bankkártyás fizetés a Barion rendszerével

Webshopunkban a rendelés leadásakor választhatod a bankkártyás fizetési módot is. A "Rendelés megerősítése" gomb lenyomása után automatikusan átirányításra kerülsz a Barion oldalára, ahol a bankkártyád segítségével fizethetsz. Számodra ez nem jár plusz költséggel.
A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja. MNB engedély: H-EN-I-1064/2013

-

Szállítási feltételek

A csomagokat partnereink, a GLS, a DPD vagy a Sameday szállítják ki.

A szállítási költség házhozszállítás esetén Magyarországon belül bruttó 100.000 Ft alatti rendelés esetén rendelésenként egységesen bruttó 1490 Ft. Bruttó 100.000 Ft feletti értékű rendelések esetében ingyenesen szállítjuk a megrendelt termék(ek)et.

 Általános teljesítési határidő, az alábbiak szerint alakul:

  • raktáron lévő termékek esetén 1-3 munkanap
  • külső raktáron lévő termék esetén 3-7 munkanap
  • ha a termékoldalon a "Rendelésre" kifejezés szerepel a szállítási információnál, akkor külön tájékoztatunk a várható érkezésről.

-

Termék visszaküldése (részletes információk az elállás jogáról az ÁSZF-ben)

A terméket csak eredeti csomagolásban és eredeti, hibátlan állapotában vesszük vissza.

Kérjük a terméket erre a címre küldje vissza:

HD-Trio Kft.
Fertőd
Fő utca 43.
9431 

A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalta e költség viselését.