Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
Ryze DJI Tello
Új termékek

Fizetés, szállítás és visszaküldés

Fizetési módok

A megrendelt terméke(ke)t a következő módon lehet kifizetni:

Előre utalással

Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére. 

Utánvéttel a csomagot kiszállító futárnál vagy csomagponton

Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra vagy csomagpontos átvételt választ a vásárló, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét készpénzben teljesítse a megrendelt termék(ek) átvételekor. Ezt a fizetési módot max. 400.000 Ft-ig terjedő rendelésnél és csak Magyarországon belüli szállításnál lehet igénybe venni.

• Bankkártyás fizetés a Barion rendszerével

Webshopunkban a rendelés leadásakor választhatod a bankkártyás fizetési módot is. A "Rendelés megerősítése" gomb lenyomása után automatikusan átirányításra kerülsz a Barion oldalára, ahol a bankkártyád segítségével fizethetsz. Számodra ez nem jár plusz költséggel.
A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja. MNB engedély: H-EN-I-1064/2013

-

Szállítási feltételek

A csomagokat partnerünk, a DPD szállítja ki. Elérhetőség: 
Telefon: +36 1 501 6200
Email: dpd@dpd.hu

A szállítási költség házhozszállítás esetén Magyarországon belül bruttó 150.000 Ft alatti rendelés esetén rendelésenként egységesen bruttó 1190 Ft. Bruttó 150.000 Ft feletti értékű rendelések esetében ingyenesen szállítjuk a megrendelt termék(ek)et.

Lehetőség van csomagpontra is kérni a szállítást, aminek a díja egységesen 990 Ft (ha túllépi a csomag a max. 20 kg-t és/vagy 1 métert, akkor értesítünk, hogy csak házhozszállítással tudjuk kézbesíteni a csomagot). A DPD csomagpontok listája a rendelés során megjelenik és lehet közülük választani, de itt is megtalálhatók: https://www.dpd.com/hu/home/szallitas/szallitasi_modok/pickup/pickup_csomagpontok

 Általános teljesítési határidő, az alábbiak szerint alakul:

  • külső raktáron lévő termék esetén 3-7 munkanap
  • raktáron lévő termékek esetén 1-3 munkanap

-

Termék visszaküldése (részletes információk az elállás jogáról az ÁSZF-ben)

A terméket csak eredeti csomagolásban és állapotában vesszük vissza.

Kérjük a terméket erre a címre küldje vissza:

Horváth-Dori Györgyné E.V.
9431 Fertőd
Fő utca 43.

A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalta e költség viselését.