Hasznos kiegészítők a DJI Mavic Mini drónhoz

Érkezett néhány nagyon hasznos és érdekes kiegészítő a Mavic Mini drónhoz. Van köztük egy szokásosnak mondható is, az intelligens akkumulátor, de akad itt designos töltőállomás vagy DIY, azaz "Csináld magad" készlet is, amivel egyedivé varázsolhatod a gépedet. Röviden bemutatjuk őket, a blogbejegyzés alatt pedig akár kosárba is teheted az egyes kiegészítőket.

Intelligens akkumulátor

A DJI Mavic Minihez megvásárolható intelligens akkumulátorral akár 30 percet is a levegőben tölthet a drónod egy teljes töltéssel. Az akksiban található intelligens rendszer ügyel arra is, hogy a töltöttségi szint ne kerüljön a kritikus szint alá, így Te a reptetésre és a szórakozásra koncentrálhatsz.

Charging Base töltőállomás

A Mavic Mini drónhoz készült töltőállomással nem csak feltöltheted a lemerült akkumulátort, de kis teheted benne a gépet az asztalra vagy a polcra, ugyanis nagyon jól mutat:

DIY, azaz "Csináld magad" kreatív készlet

Ebben a csomagban találsz néhány matricát és színes filcet, amivel igazán egyedivé varázsolhatod a DJI Mavic Mini drónodat. A matricák illeszkednek a drón formájához és találsz köztük üres, de előre nyomtatott formát tartalmazó változatot is. Íme egy kis bemutató videó erről a DIY kitről:

Snap adapter

Ezzel az adapterrel különböző kis kiegészítőket rögzíthetsz a DJI Mavic Mini tetejére (maximum 30 grammig). A csomagban találsz építőkockákat, lemosható filceket és egy kis LED kijelzőt is beépített akkumulátorral.

Propeller rögzítő

Ez a kis praktikus kiegészítő rögzíti és védi is a DJI Mavic Mini propellereit, ezen kívül a segítségével rögzítheted a drónt egy táskához vagy övhöz is. Két színben is elérhető: bézs vagy szürke.