2018-as Syma újdonságok

Syma nagyon népszerű a kezdő drónok piacán, de ugyanúgy megtalálhatók a haladó gépek is a kínálatban. A 2018-as évet 3 új termék bemutatásával indította a gyártó. Egy tőlük eddig nem látott megoldással ellátott gép is érkezik, aminek behajthatók a karjai, ez a quadcopter a Z1 nevet kapta. Ezen kívül érkezik még két kamerás drón, az X25 Pro - ami GPS-el is fel van vértezve, ennek köszönhetően pedig automatikusan haza tud repülni - és az X23W, aminek kamera nélküli változata is lesz, az X23. Bemutatjuk őket néhány mondatban külön-külön.

Syma Z1

Syma Z1

A Syma kínálatában eddig nem volt behajtható karokkal felszerelt gép, ezen változtatnak most a Z1 megjelenésével. Telefonnal lehet majd irányítani és élőben nézhetjük a kamera képét az okostelefon kijelzőjén. Ezen kívül került bele útvonal repülés funkció és a gép alján található ultrahangos érzékelővel kiegészített barométer miatt a lebegés is sokkal stabilabb lesz. Természetesen nem hiányozhat a Headless mód sem, ami jól jön a kezdetekkor. Az energiaellátásról egy 2 cellás, 7,4 Voltos akkumulátor fog gondoskodni, amivel akár 7 percig is a levegőben lesz a drón.

Technikai paraméterek:

Akkumulátor: 3.7V 500 mAh Li-ion
Töltési idő: kb. 130 perc
Hatótáv: kb. 70 méter
Repülési idő: max. 7 perc
Méret: 25,6 X 20 X 3,5 cm

A Syma Z1 drónt itt tudod megvásárolni:

[product:7555]

Syma X25 Pro

Syma X25 Pro

Az újdonságok közül ez a gép szolgáltatja a legtöbb izgalmas újítást: találunk benne GPS-t (eddig GPS csak a Syma X8 Proban volt, de kevesebb funkcióval), amivel pontosabb lesz a lebegés és automatikusan haza is tud repülni a drón, ha elveszti a jelet vagy merül az akkumulátor. Találunk benne három új repülési módot is, az egyik a körözés a pilóta/telefon körül, a második a követés funkció, a harmadik pedig a repülés előre meghatározott útvonalon, a pontokat pedig térképen tudjuk bejelölni (látható az alábbi képen). Ahhoz, hogy ezeket az új lehetőségeket használni tudjuk, a Syma fejlesztett egy új telefonos APP-ot is, ami a Syma FLY nevet kapta (iOS-re és Androidra is elérhető). Az 1000 mAh-s kapacitással rendelkező akkumulátor segítségével akár 12 percig is a levegőben tud maradni a gép.

Syma X25 Pro tervezett repülés

Technikai paraméterek:

Akkumulátor: 7.4V 1000 mAh Li-ion
Töltési idő: kb. 150 perc
Távirányító energiaellátás: 4 db "AA" ceruzaelem (nem tartalmazza a csomag)
Hatótáv: kb. 70 méter
Repülési idő: kb. 12 perc
Méret: 37,5 X 37,5 X 11 cm
Működési frekvencia: 2.4G

A Syma X25 Pro drónt itt tudod megvásárolni:

[product:7556]

Syma X23 / X23W

Syma X23W

Ez a gép a 3 közül az egyetlen, ami nem szolgál jelentős újdonsággal, inkább csak a design változott. Az X21W és az X22W utódaként lehetne jellemezni és a tudása is hasonló, mint elődeinek, mérete viszont mindkét géphez képest nagyobb, hosszúságban és szélességben is rájuk ver kb. 7-7 cm-t. A kamera élőképét WiFi kapcsolaton keresztül lesugározza az okostelefon kijelzőjére, így körülnézhetünk a magasban a drón szemével. Az akkumulátor nagyjából 7 perces repülési időt tesz lehetővé. Ebből a gépből érkezik majd egy olcsóbb, kamera nélküli változat is, az X23, ami a kezdő drónok táborát hivatott erősíteni.

Technikai paraméterek:

Akkumulátor: 3.7V 500mAh Li-ion 
Töltési idő: kb. 130 perc 
Távirányító energiaellátás: 4 db "AA" ceruzaelem (nem tartalmazza a csomag)
Hatótáv: kb. 70 méter
Repülési idő: kb. 7 perc
Méret: 21 X 21 X 5 cm 
Működési frekvencia: 2.4G


Nagyon szeretjük, amikor egy gyártó újdonságokat dob piacra főleg, ha ezeknek az újdonságoknak az ára is nagyon kedvező, ami a Syma esetében nagyon jellemző. Pontos adataink ezzel kapcsolatban még nincsenek, de biztosak vagyunk benne, hogy ár/érték arányban ezek a drónok is csatlakozni fognak az eddigiekhez. Mi is alig várjuk, hogy kipróbálhassuk őket, főleg az X25 Pro-t, amiben GPS is van és a repülési ideje is jelentősen jobb az eddigiekhez képest. Amint van információnk a beérkezésükről, tájékoztatni fogunk Titeket :)


Kattints ide, ha szeretnéd megtekinteni a gyártó oldalát

A Syma X23 és X23W drónokat itt tudod megvásárolni:

[products:7509,7508]