Jutalompontok a vásárlások után

Ahogy a megújult oldalunk indulásakor ígértük, hozni fogunk olyan újításokat, amik még jobbá teszik a vásárlást a HDTech webshopban. Mostantól minden vásárlásodkor jutalompontokat szerezhetsz, amiket később kedvezményre válthatsz. Minden elköltött 200 Ft után 1 jutalompontot adunk Neked és minden pont 1 forintot ér. Ehhez csupán regisztrálnod kell az oldalunkon egy vásárlói fiókot, amit kényelmesen megtehetsz a rendelésed leadása során is. A regisztráció után a fiókodban nyomon követheted az eddig megszerzett pontjaidat és a későbbi vásárlások során bármikor felhasználhatod őket. A kosár oldalon megjelenik a rendelkezésre álló pontok száma, ahol eldöntheted, hogy szeretnéd-e beváltani őket, sőt azt is megadhatod, hogy mennyit szeretnél felhasználni belőlük. Arról a termékek oldalán is tájékoztatunk, hogy hány pontot ér a termék és hány forintra tudod később beváltani a megszerzett pontokat, illetve a kosár oldalon is megjelenik, hogy hány pontot gyűjthetsz a rendeléssel.

Mikor kapod meg a pontokat?

A pontokat automatikusan jóváírjuk a fiókodban, amikor értesítünk Téged, hogy postáztuk a csomagot.

Mire költheted el a pontjaidat?

Nincs olyat termék, ami kimarad, ugyanis nálunk bármelyik termék megvásárlásakor elköltheted az összegyűjtött pontjaidat.

További előnyök

  • - Nálunk a pontoknak nincs érvényességi ideje (általában 1 év szokott lenni más oldalakon). A pontokat csak, akkor töröljük, ha a rendelés is törlődik (pl. lemondod).
    - Nálunk nincs szükség pontgyűjtő kártyára, hiszen a vásárlói fiókodban tároljuk az összegyűjtött pontjaidat
    - Nem kell kuponkódokat generálnod, amiket be kellene írnod a kosároldalon, mert kényelmesen beválthatod a pontokat közvetlenül vásárláskor
    - Lesznek akciók, amikor a kiválasztott termékekkel még több pontot gyűjthetsz

HDTech jutalompont