Frissített rendszer, új design

Elérkezett az idő, hogy webshopunk rendszerét a legújabb verzióra frissítsük és ezzel egy időben a kinézetét is teljesen megújítsuk. Reméljük elnyeri tetszésetek és még nagyobb öröm lesz a vásárlás az új HDTech online shopban :)

Meglévő regisztrációk, rendelések, jelszó visszaállítása

A már meglévő regisztrációk és rendelések nem vesztek el, mindent sikerült átmenteni. Az egyetlen teendő a jelszó visszaállítása, mert a titkosítás miatt a jelszavakat nem tudtuk áthozni a régi oldalról. A visszaállításhoz csupán rá kell kattintanod a "Bejelenetkezés / Regisztráció" menüpontra, majd a megjelenő oldalon kiválasztani az "Elfelejtetted a jelszavad?" lehetőséget és a következő oldalon beírni az e-mail címed, amivel korábban regisztráltál. Ezután küldünk Neked egy e-mailt, amiben találsz egy visszaállító linket. Arra rákattintva megadhatsz egy új jelszót.

Hibajelentés

Mint minden új oldal esetén, nálunk is előfordulhatnak kisebb-nagyobb hibák, amiket a tesztoldalon esetleg nem vettünk észre, illetve vannak dolgok, amik csak azután bukkannak fel, amikor már élesben fut az oldal. Kérjük, ha találkozol egy nem működő funkcióval vagy egy problémás esettel, akkor jelezd felénk ezen a címen: info@hd-tech.eu - hálánk jeléül egy 5%-os kedvezménykupont is küldünk Neked, ha segítesz felfedezni a hibákat! A már felfedezett, de még nem javított hibákat itt fogjuk közzétenni.

Ha véleményedet szeretnéd megosztani, azt is szívesen fogadjuk a feljebb említett címen :)

Jó vásárlást kívánunk a megújult HDTech webshopban!