Szállítás DPD Pickup csomagpontra

Sokan kértétek, ezért mostantól elérhető nálunk a csomagpontra történő szállítás is. A DPD belföldi hálózatában jelenleg nagyjából 100 ilyen átvevőhely van, de a lista folyamatosan bővül. Az aktuális listát itt találod: https://www.dpd.com/hu/home/szallitas/szallitasi_modok/pickup/pickup_csomagpontok. Ha ezt a szállítási módot választod, akkor a feladást követő munkanapon már át is veheted a csomagod a választott címen.

Hogyan veheted igénybe?

A rendelés során egyszerűen csak ki kell választanod a szállítási módoknál a DPD Pickup csomagpont lehetőséget és már meg is jelenik a lista az átvevőhelyekkel. A keresés mezőbe pedig beírhatod pl. a település nevét, illetve némelyiket a megjelenő térképen is kiválaszthatod (a térképes megjelenítés folyamatosan bővülni fog):

Szállítás DPD Pickup csomagpontra

Mennyibe kerül és mekkora a legnagyobb csomag, amit így szállítunk?

A DPD Pickup csomagpontra történő szállítás ára rendelésenként egységesen 990 Ft. A csomagpontos szállítások esetén max. 20 kg-os és/vagy 1 méteres lehet a csomag. Ha csak ennél nagyobb csomagban tudjuk feladni a rendelésed, akkor tájékoztatunk, hogy csak házhozszállítással tudjuk kiszállítani a termék(ek)et, de az ár ekkor is csak 990 Ft lesz.