Az LSTN-ről

Az LSTN audio termékgyártó cég központja Los Angelesben található. A 2011 novemberében alapított cég csak 2013 áprilisában indult el hivatalosan. Miért? Mert ez időszak alatt fejlesztették ki egyedileg a termékekben megtalálható meghajtókat. A legjobb hangminőséggel és tartóssággal rendelkező termékek mindegyikének hangtechnikáját a mai napig széles körben tesztelik. Az LSTN célja, hogy globális tudatosságot teremtsen az emberekben a halláskárosodással és a hallássérültekkel kapcsolatosan.

LSTN termékek jótékony céllal

Az LSTN alapítóinak szeme előtt egy cél lebeg: a zene ereje által segíteni a rászoruló embereken. Ezért a cég a termékek eladásából származó bevételek egy részét halláskárosult emberek megsegítésére fordítja, világszerte. Ebben partnerük a Starkey Hearing Foundation, ami egy 30 éve működő alapítvány és több, mint 100 országba juttatott el hallókészülékeket, így segítve több mint 30000 embernek, 5 éve pedig már az LSTN is közreműködik ebben.

LSTN és Starkey Hearing Foundation világszerte segít a halláskárosultaknak

Prémium minőségű fejhallgatók és fülhallgatók igazi faburkolattal

Az LSTN termékpalettáján vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókat és fülhallgatókat is találsz, ill. egy Bluetooth hangszórót is. A cég a klasszikus, stílusos, egyedi és kifinomult formák megtervezésével a legjobb fej- és fülhallgatók gyártására törekszik. Minden LSTN termék a fogyasztói stílus, a szükséglet és a kényelem szem előtt tartásával készül. A fülhallgatók általában különböző faanyagból készülnek, mint például az ében, a cseresznye, a zebra, a bambusz vagy a dió. Termékeik kiemelkedésében azonban az összes többi összetevő – például az alumínium vagy a vegán bőr – kiválasztása is szerepet játszik. Itt érdemes megjegyezni, hogy a cég nagy figyelmet fordít a fenntarthatóságra is.

A termékek

Az LSTN termékeit mostantól a HDTech webshopjában is megvásárolhatod:

[products:7545,7546,7547,7548]

[products:7549,7550,7551]

[products:7552]

A blogbejegyzés egy részének forrása: https://lstn.hu/