Szállítás GLS csomagpontra

Újra elérhető nálunk a csomagpontra történő szállítás és most már a GLS csomagpontjai közül választhatsz. Magyarországon több mint 850 GLS CsomagPont üzemel. Ezek az átvételi helyek különböző profilú üzletekben találhatók. Az aktuális listát itt találod: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses

Ha ezt a szállítási módot választod, akkor a feladást követő munkanapon már át is veheted a csomagod a választott helyen, de értesítést is kapsz, amint átvehető a rendelésed. A csomagponton 5 munkanapig őrzik az általad rendelt csomagot, ha ezen az időtartamon belül nem veszed át, akkor visszaszállításra kerül hozzánk.

Hogyan veheted igénybe?

A rendelés során egyszerűen csak ki kell választanod a szállítási módoknál a GLS csomagpont lehetőséget és egy másodperc múlva már meg is jelenik a lista és a térkép az átvevőhelyekkel. A "Csomagpont keresése.." mezőbe beírhatod pl. a település nevét, majd a megjelenő listában kiválaszthatod a Neked megfelelő átvevőhelyet, de választhatsz a térképen is. A csomagpont neve mellett megjelenik, hogy utánvétes fizetési mód választása esetén csak készpénzzel tudsz-e fizetni, vagy bankkártyás fizetési mód is rendelkezésre áll-e:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mekkora a legnagyobb csomag, amit így szállíthatunk?

A csomagpontos szállítások esetén a csomagok körmérete nem haladhatja meg a 3 métert (maximális magasság: 60 cm, maximális szélesség: 80 cm, maximális hosszúság: 200 cm, maximális súly: 40 kg). Ha csak ennél nagyobb csomagban tudjuk feladni a rendelésed, akkor tájékoztatunk, hogy csak házhozszállítással tudjuk kiszállítani a termék(ek)et.