Barion Pixel
Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
Ryze DJI Tello
Új termékek

Jutalompontok a vásárlások után


A HDTech webshopban a vásárlásaidkor minden elköltött 200 Ft után 1 jutalompontot adunk Neked és minden pont 1 forintot ér. A pontrendszer használatához csupán regisztrálnod kell az oldalunkon egy vásárlói fiókot, amit kényelmesen megtehetsz a rendelésed leadása során is. Majd a későbbi rendelések során ezt a fiókot kell használnod. A regisztráció után a fiókodban nyomon követheted az eddig megszerzett pontjaidat és a későbbi vásárlások során bármikor felhasználhatod őket. A kosár oldalon megjelenik a rendelkezésre álló pontok száma, ahol eldöntheted, hogy szeretnéd-e beváltani őket, sőt azt is megadhatod, hogy mennyit szeretnél felhasználni belőlük. Arról a termékek oldalán is tájékoztatunk, hogy hány pontot ér a termék és hány forintra tudod később beváltani a megszerzett pontokat, illetve a kosár oldalon is megjelenik, hogy hány pontot gyűjthetsz a rendeléssel.

Kérdések és válaszok

Mikor kapod meg a pontokat?

A pontokat automatikusan jóváírjuk a fiókodban, amikor értesítünk Téged, hogy postáztuk a csomagot.

Mire költheted el a pontjaidat?

Nincs olyat termék, ami kimarad, ugyanis nálunk bármelyik termék megvásárlásakor elköltheted az összegyűjtött pontjaidat.

További előnyök

  • - Nálunk a pontoknak nincs érvényességi ideje (általában 1 év szokott lenni más oldalakon). A pontokat csak, akkor töröljük, ha a rendelés is törlődik (pl. lemondod).
  • - Nincs szükség pontgyűjtő kártyára, hiszen a vásárlói fiókodban tároljuk az összegyűjtött pontjaidat.
    - Nem kell kuponkódokat generálnod, amiket be kellene írnod a kosároldalon, mert kényelmesen beválthatod a pontokat közvetlenül vásárláskor.
    - Bizonyos akciók során a kiválasztott termékekkel extra pontokat gyűjthetsz.

HDTech jutalompont