Barion Pixel
Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
   Quazar Be travel napelemes 8000 mAh power bank LED lámpával
   • Quazar Be travel napelemes 8000 mAh power bank LED lámpával
   • Quazar Be travel napelemes 8000 mAh power bank LED lámpával
   • Quazar Be travel napelemes 8000 mAh power bank LED lámpával
   • Quazar Be travel napelemes 8000 mAh power bank LED lámpával

   Quazar Be travel napelemes 8000 mAh power bank LED lámpával

   (0) Vélemény
   14 882 Ft
   Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
   Mennyiség
   Quazar
   QZR-PBS1-GY
     Biztonságos vásárlás

   Oldalunkon minden adatátvitel titkosított kapcsolaton keresztül történik.

   Be travel napelemes powerbank

   Limitált Business Edition. Elegáns borításának köszönhetően kiválóan illeszkedik az irodai környezetbe is.

   Főbb tulajdonságok

   • 8.000 mAh kapacitású powerbank
   • Nagy teljesítményű 4W-os napelemek
   • Prémium anyaghasználat
   • Nagy erejű többfunkciós LED lámpa
   • Nagyméretű, LED töltöttségi szintet jelző panel
   • Kizárólag napenergiával 16-18 óra alatt teljesen feltölt
   • Hálózatról is tölthető a megszokott módon

   NAPELEMES OUTDOOR POWERBANK

   A Be travel éppúgy ideális társad lesz az irodában mint a szabadtéri kirándulások során. Prémium megjelenése és anyaghasználata, praktikus, kompakt kialakítása, nagy teljesítménye és hasznos funkciói business és outdoor használatra is alkalmassá teszik.

   A Be travel-re nyugodtan rábízhatod magad, mert nagy kapacitásának köszönhetően telefont, tabletet, akciókamerát és szinte bármilyen okoseszközt feltölthetsz vele többször is. Ráadásul, ez az okos kis powerbank hálózati csatlakozás nélküli újratöltésre is alkalmas a kihajtható, új generációs napelemeknek köszönhetően.

   BEÉPÍTETT ZSEBLÁMPA 3 FÉLE FUNKCIÓVAL

   A Be travel powerbank egy nagy teljesítményű LED lámpát is kapott, ami jól jöhet ha az este a szabadban érne. És ez nem az a zseblámpa ami pont akkor hagy cserben amikor szükség lenne rá, vagy aminek a fénye csak pislákol. Komoly erőforrásának köszönhetően nagy fényerővel hasítja ketté a sötétséget. A LED lámpa 3 féle funkciót kapott. Az állandóan világító "hagyományos" zseblámpa funkció mellett, SOS és stroboszkóp módban is használható, tehát vész esetén segélykérő jeleket is küldhetsz vele a sötétben.

   ELEGÁNS MEGJELENÉS, PRÉMIUM ANYAGHASZNÁLAT

   A termék megjelenését és anyaghasználatát figyelembevéve, tökéletesen alkalmas business felhasználásra, azaz biztosan jól fog mutani az irodában vagy egy tárgyaláson is.

   Quazar Be travel napelemes power bank

   A Quazar Be travel kívülről egy kellemes tapintású szövet hatású borítást kapott, amely egy patent segítségével nyitható ki. A 3db napelem kihajtásával tűnik elő maga a powerbank, ami kipattintható a házból, és a napelemek nélkül, önállóan is használható.

   Maga a powerbank is egy kellemes megjelenésű karcsú darab, ami letisztult matt fekete plasztik borítást kapott. A powerbank elülső, felső részén, egy nagy méretű töltöttség kijelző panel található, amelyen kék led fény jelzi a töltöttség aktuális szintjét. Az erőteljes LED lámpa a készülék hátoldalán kapott helyet.

   MEGBÍZHATÓ ENERGIAFORRÁS

   Ha nálad van a Be travel, akkor biztos lehetsz benne, hogy egész napra elegendő energiát viszel magaddal, sőt másnak is jut belőle bőven.

   Quazar Be travel power bank


   A 8.000 mAh-es, kipattintható powerbank egy töltéssel akár egymás után több telefon 0-100% feltöltésére is képes.

   Minden Quazar power banket A+ kategóriájú akkumulátorokkal és alacsony veszteségi hányaddal üzemelő alaplapokkal szerelünk, így a hatékonyságuk 70-80% közötti, amely ma a legjobbnak számít a piacon. A powerbankek a 4-5. teljes feltöltés után érik el a kapacitásuk maximumát, azaz innentől dolgoznak a teljes kapacitásukon, a legnagyobb teljesítményükön.

   Nagy kapacitású napelemek

   Persze ezt az okos kis eszközt nem csupán a kiváló minőségű akkumulátor cellái miatt szeretjük. A termékhez 3db kihajtható napelem is tartozik, amelyek összesen 4W leadására képesek, pusztán a napfény hasznosításával.

   Ez nagy teljesítmény egy ilyen kicsi eszköztől. 4W annyit jelent, hogy a 8.000mAh kapacitású powerbank-et 6-8 óra alatt 30-40%-ra töltik (ami már bőven elég egy telefon teljes feltöltéséhez). A powerbank 100%-os feltöltéséhez kb. 16-18 órára van szüksége... pusztán a napfény erejével. Ez a teljesítmény garantáltan messze túlszárnyalja azokat a zsebméretű napelemes készülékeket, amikkel eddig dolgod volt!

   ÍGY HASZNÁLD!

   Napelemes töltésnél törekedni kell arra, hogy a fény merőlegesen érje a cellákat. A napelemek 90 fokos beesési szögnél tudják a legnagyobb százalékban hasznosítani a napfényt. Legnagyobb hatékonysággal, a 9 és 15 óra közötti időszakban tud működni.

   Quazar Be travel útmutató


   Akkor is működik, ha csak ledobod magad mellé, de ebben az esetben csak 20-30% a hasznosulás mértéke, és ennek megfelelően sokkal lassabban töltődik fel. A legmegfelelőbb a töltésre a zavartalan napsütés reggel 9 és délután 3 óra közötti időszak.

   Hálózatról pár óra alatt feltöltheted, majd eltárolva az energiát többször is használhatod, mire ismételten töltened kellene.

   Adatlap

   Kapacitás kategória
   8000 - 9999 mAh

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   Quazar Be travel napelemes 8000 mAh power bank LED lámpával

   Írj egy véleményt

   Ezekkel a termékekkel szokták együtt megvásárolni:

   16 termék van még ugyanebben a kategóriában: