QZR-PBSP

Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

Quazar Q-Solar Cell napelemes 10000 mAh power bank LED lámpával

7 079 Ft‎

Fő tulajdonságok:
  • 10.000 mAh kapacitású, prémium hatékonyságú külső akkumulátor
  • Kültéri használatra alkalmas, fröccsenő víz, por és ütésálló borítás
  • Beépített iránytűvel és karabinerrel felszerelve
  • Két nagy fényerejű LED lámpával, töltöttségi szintet jelző ledekkel
  • Tabletek töltésére is alkalmas

Q-Solar Cell Powerbank

NAPELEMES OUTDOOR POWER BANK

A Q-Solar Cell ideális társad lesz a szabadtéri kirándulások, túrák során. Outdoor sportokat űzöl? Akkor egyenesen kötelező kellék egy ilyen nagy kapacitású, napfénnyel is újratölthető, többfunkciós powerbank. Sőt, bizonyos helyzetekben életmentő is lehet egy napon újratöltődő vésztöltő, hiszen ha eltévedsz, vagy baleset ér, a kapcsolat a külvilággal, a különbséget jelentheti hazajutás és a tragédia között.

A Q-Solar Cell-re pedig nyugodtan rábízhatod magad, mert nagy kapacitásának köszönhetően telefont, tabletet, akciókamerát és szinte bármilyen okoseszközt feltölthetsz vele többször is. Ráadásul, ez az okos kis powerbank vészhelyzeti töltésre is alkalmas a napelemeknek köszönhetően.

BEÉPÍTETT ZSEBLÁMPA ÉS IRÁNYTŰ FUNKCIÓVAL

A Q-Solar Cell power bank 2db nagy teljesítményű LED lámpát is kapott, ami jól jön, ha az este az erdőben érne. És ez nem az a zseblámpa ami pont akkor hagy cserben amikor szükség lenne rá, vagy aminek a fénye csak pislákol. Komoly erőforrásának köszönhetően nagy fényerővel hasítja ketté a sötétséget.

Véletlenül rossz ösvényre tévedtél vagy nem azon a lejtőn zúgtál le amelyiken akartál, azon kapod magad hogy eltévedtél? Ha nálad van a Q-Solar Cell nem kell aggódnod, mert a powerbank hátoldalába épített mini iránytű segítségével megtalálhatod a helyes irányt.

IGAZI OUTDOOR TERMÉK, BÍRJA A GYŰRŐDÉST

Ha a szabadidődet legszívesebben a természetben töltöd, ha a túrabakancsod, a deszkád, vagy a terepbringád jelenti az igazi kikapcsolódást számodra, akkor biztosan értékelni fogod a Q-Solar Cell strapabíró kialakítását.

Gumírozott felülete és különleges kialakítása nem csupán egyedi külsővel ruházza fel az eszközt, de ellenállóvá is teszi a porral, a kisebb-nagyobb ütésekkel és a ráfröccsenő vízzel szemben, így akkor is töltésre kész, amikor más készülékek már rég feladták.

MEGBÍZHATÓ ENERGIAFORRÁS

Ha nálad van a Q-Solar Cell, akkor biztos lehetsz benne, hogy egész napra elegendő energiát viszel magaddal, és rögzíteni tudsz minden emlékezetes pillanatot, folyamatosan elérhető lehetsz, és szükség esetén, biztosan le tudsz adni vészhívást a telefonon.

10.000 mAh-es, prémium hatékonyságú akkumulátorának köszönhetően egy töltéssel akár egymás után több készüléket is feltölthetsz.

Minden Quazar power banket A kategóriájú akkumulátorokkal és alacsony veszteségi hányaddal üzemelő alaplapokkal szerelünk, így a hatékonyságuk 70-80% közötti, amely ma a legjobbnak számít a piacon. A powerbankek a 4-5. teljes feltöltés után érik el a kapacitásuk maximumát, azaz innentől dolgoznak a teljes kapacitásukon, a legnagyobb teljesítményükön.

1 ÉV MINŐSÉG GARANCIA

Minden Quazar termékünkhöz 1 év teljes körű garanciát biztosítunk! Ha valamilyen oknál fogva mégsem lennél megelégedve a termékkel, természetesen visszafizetjük a teljes vételárat, ha 14 napon belül jelzed felénk.

Kapacitás kategória10000 - 11999 mAh

A termék vásárlói ezt is megvették:

23 további termék ugyanebben a kategóriában:

Adatlap

Q-Solar Cell termékadatok:

Kapacitás: 10.000 mAh 
Akkumulátor: Li ion Polymer 
Portok: Dual USB Port / Micro USB input 
Töltési idő: hálózatról 8-10 óra / napenergiával kb 40 óra 
Alapanyag: ABS + Silicon 
Output: DC 5V 2.1A 
Tartozékok: USB kábel / Magyar nyelvű használati utasítás 
Védelem: Túltöltés elleni védelem / Rövidzárlat elleni védelem / Túlfeszültség elleni védelem 
Méret: 145 x 75 x 20 mm