QZR-PB26

Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

Quazar Spacetanker 2600 mAh Power bank

5 346 Ft‎

Power bank, hogy bármikor bárhol elérhető lehess. Üzleti út, nyaralás, vagy egy hosszú munkanap alkalmával lemerül a telefonod, tableted? A problémát gyorsan orvosolhatod, ha nálad van a QUAZAR külső akkumulátorok valamelyike.

A QUAZAR power bank nemcsak egy praktikus megoldás a lemerült eszközöd utántöltésére, hanem a minőségi és részletes kidolgozottságából adódóan rendkívül stílusos termék is egyben.

2600mAh-es kapacitásának köszönhetően feltöltheted vele a mobiltelefonodat, miközben a digitális kijelzője pontosan tájékoztat arról, hogy mennyi energiával rendelkezel még.

Prémium alapanyagokból, szálcsiszolt, hengerelt alumíniumból készül.

A Quazar power bankkel állandóan üzemkészen állapotban lehetsz. Egy-egy készüléket kapacitástól függően akár többször egymás után is fel tudsz tölteni.

Minden Quazar power banket A+ kategóriájú akkumulátorokkal és alacsony veszteségi hányaddal üzemelő alaplapokkal szerelünk, így a hatékonyságuk 70-80% közötti, amely ma a legjobbnak számít a piacon. A powerbankek a 4-5. teljes feltöltés után érik el a kapacitásuk maximumát, azaz innentől dolgoznak a teljes kapacitásukon, a legnagyobb teljesítményükön.

Kapacitás kategória2000-4999 mAh

26 további termék ugyanebben a kategóriában:

Adatlap

Kapacitás: 2.600 mAh 
Akkumulátor: Li ion 
Alapanyag: Alumínium / Plasztik 
Portok: Micro USB input / USB output 
Töltési idő: 1-3 óra 
Output: 5V / 1000 mAh 
Tartozékok: USB kábel / Magyar nyelvű használati utasítás 
Funkciók: Powerbank 
Védelem: Túltöltés elleni védelem / Rövidzárlat elleni védelem / Túlfeszültség elleni védelem