Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera

   Lamax Drive C4 autós kamera

   (0) Vélemény
   16 528 Ft
   Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   Lényegtelen, hogy mennyire vezet jól, sajnos nincs arra garancia, hogy Ön nem lehet részese balesetnek. Ilyen esetekben nagyon hasznos, ha van egy menetrögzítő kamera az autóban, hiszen a rendőrség, és a biztosítók felé a felvétel legjobb tárgyi bizonyíték.

   Főbb jellemzők

   - Natív full HD
   - Látószög 140°
   - Kijelző 2.4"
   - GPS (opcionális)
   - Mozgás érzékelés
   - LED kamera fény

   Tökéletes minőség minden időben

   Baleset esetén nagyon fontos, hogy a bizonyító erejű felvétel minősége tökéletesen alkalmas legyen az apró részletek kiszűrésére is. A LAMAX DRIVE C4 autós kamera valós full HD minőségben rögzíti és tárolja a felvételeket, még gyenge fényviszonyok között is, például éjszaka, esőben.

   Könnyű telepítés, és egyszerű használat

   A jó menetrögzítő minden pillanatban akcióra kész kell legyen. Ha túl körülményes a használata, akkor a mindennapi rutinná válás helyett, csak egy újabb nyűg lesz a használata. A DRIVE C4 menetrögzítő kamerát csak pattintsa be a tartójába, és csatlakoztassa a szivargyújtóhoz. A kamera kezelése, a nagyméretű gomboknak köszönhetően egyszerű és intuitív.

   Opcionális GPS modul, külön tartóban

   Ha Ön többre vágyik egyszerű menetrögzítő kameránál, akkor bővítheti az eszköz funkcióit a kiegészítő GPS modullal. A GPS modul 3.600 Ft. áron érhető el. A külön applikációnak köszönhetően google maps-en visszanézheti az útvonalat, a gyorsulás érzékelő pedig gondoskodik arról, hogy fizikai behatáskor azonnal elinduljon a felvétel.

   Többnyelvű menü

   A kamera 2.4"-os kijelzője egyetlen gombnyomással kikapcsolható, így éjszaka nem vonja el a figyelmet a kijelző fénye. A kamera külső beavatkozás nélkül képes rögzíteni a teljes utazást. A menü több nyelven is elérhető, többek közt teljesen magyar nyelven is.

   Videó minőség beállítások

   A videó minőség beállításnak köszönhetően megadható a felvételek tömörítési arány. Jobb tömörítéssel kisebb file-ok jönnek létre, így lényegesen több felvétel fér el egy ugyanakkora memóriakártyán. Nagyobb tömörítési aránnyal, akár 8 órányi rögzített anyagot is tárolhat.

   Loop rögzítés

   Vezetés közben a kamera képes szakaszokra bontani a felvételt. Az egyes szakaszok hossza beállítható a menüben. Ha a memóriakártya megtelt, a kamera automatikusan törölni fogja a legrégebbi felvételt.

   Gyorsulás érzékelő

   A kamera legfontosabb funkciója a gyorsulás érzékelő. Ha vezetés közben a kamera hirtelen fizikai behatást érzékel, automatikusan zárolja az aktuális felvételt, hogy megelőzze a tárgyi bizonyíték véletlen törlését.

   Mozgásérzékelés

   A mozgásérzékelő funkció parkoláskor a leghasznosabb. Ha a kamera mozgást érzékel, akkor automatikusan megkezdi a rögzítést, és zárolja a felvételt, így baleset vagy káresemény esetén hiteles bizonyítéka lesz a rendőrség, vagy a biztosító felé.

   Egy érintéses vezérlés

   A kamera legfontosabb funkciói külön dedikált gombról érhetők el. Egyetlen gombnyomással ki- és bekapcsolhatja a kijelzőt, vagy a LED lámpát, de szintén egyetlen gombnyomással zárolhatja az aktuális felvételt, vagy aktiválhatja a mozgásérzékelés funkciót.

   LED lámpa

   A LED lámpának köszönhetően akár gyenge fényviszonyok között is tökéletesen értékelhető képet rögzíthet, így sem a szürkület, sem az éjszaka nem fogja befolyásolni a kamera képességeit, ezáltal a felvétel minőségét.

   LAMAX DRIVE C4 menetrögzítő kamera műszaki jellemzők

   Kijelző

   2,4“ HD LCD

   Látószög

   140°

   Videó felbontása

   1920x1080 30 fps, 1280x720 30 fps

   Videó formátuma

   avi

   Fénykép felbontása

   Maximum 12 Mpx

   Fénykép formátuma

   jpg

   Memória bővíthetőség

   micro SDHC maximum 32 GB

   Csatlakozás

   USB

   Frekvencia

   50/60 Hz

   TV kimenet

   NTSC/PAL

   Kompatibilis operációs rendszer

   MS Windows, MacOS

   A csomag tartalma:

   • LAMAX DRIVE C4
   • Tápkábel
   • USB kábel
   • Tartókonzol
   • Felhasználói kézikönyv

   Lamax
   lamax-c4

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   Lamax Drive C4 autós kamera

   Írj egy véleményt

   Ezekkel a termékekkel szokták együtt megvásárolni:

   4 termék van még ugyanebben a kategóriában: