Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
   Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera
   • Lamax Drive C4 autós kamera

   Lamax Drive C4 autós kamera

   (0) Reviews
   16 528 Ft
   Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
   Mennyiség

   Ezt a terméket utoljára ekkor tették kosárba: 2017-12-28

   Lényegtelen, hogy mennyire vezet jól, sajnos nincs arra garancia, hogy Ön nem lehet részese balesetnek. Ilyen esetekben nagyon hasznos, ha van egy menetrögzítő kamera az autóban, hiszen a rendőrség, és a biztosítók felé a felvétel legjobb tárgyi bizonyíték.

   Főbb jellemzők

   - Natív full HD
   - Látószög 140°
   - Kijelző 2.4"
   - GPS (opcionális)
   - Mozgás érzékelés
   - LED kamera fény

   Tökéletes minőség minden időben

   Baleset esetén nagyon fontos, hogy a bizonyító erejű felvétel minősége tökéletesen alkalmas legyen az apró részletek kiszűrésére is. A LAMAX DRIVE C4 autós kamera valós full HD minőségben rögzíti és tárolja a felvételeket, még gyenge fényviszonyok között is, például éjszaka, esőben.

   Könnyű telepítés, és egyszerű használat

   A jó menetrögzítő minden pillanatban akcióra kész kell legyen. Ha túl körülményes a használata, akkor a mindennapi rutinná válás helyett, csak egy újabb nyűg lesz a használata. A DRIVE C4 menetrögzítő kamerát csak pattintsa be a tartójába, és csatlakoztassa a szivargyújtóhoz. A kamera kezelése, a nagyméretű gomboknak köszönhetően egyszerű és intuitív.

   Opcionális GPS modul, külön tartóban

   Ha Ön többre vágyik egyszerű menetrögzítő kameránál, akkor bővítheti az eszköz funkcióit a kiegészítő GPS modullal. A GPS modul 3.600 Ft. áron érhető el. A külön applikációnak köszönhetően google maps-en visszanézheti az útvonalat, a gyorsulás érzékelő pedig gondoskodik arról, hogy fizikai behatáskor azonnal elinduljon a felvétel.

   Többnyelvű menü

   A kamera 2.4"-os kijelzője egyetlen gombnyomással kikapcsolható, így éjszaka nem vonja el a figyelmet a kijelző fénye. A kamera külső beavatkozás nélkül képes rögzíteni a teljes utazást. A menü több nyelven is elérhető, többek közt teljesen magyar nyelven is.

   Videó minőség beállítások

   A videó minőség beállításnak köszönhetően megadható a felvételek tömörítési arány. Jobb tömörítéssel kisebb file-ok jönnek létre, így lényegesen több felvétel fér el egy ugyanakkora memóriakártyán. Nagyobb tömörítési aránnyal, akár 8 órányi rögzített anyagot is tárolhat.

   Loop rögzítés

   Vezetés közben a kamera képes szakaszokra bontani a felvételt. Az egyes szakaszok hossza beállítható a menüben. Ha a memóriakártya megtelt, a kamera automatikusan törölni fogja a legrégebbi felvételt.

   Gyorsulás érzékelő

   A kamera legfontosabb funkciója a gyorsulás érzékelő. Ha vezetés közben a kamera hirtelen fizikai behatást érzékel, automatikusan zárolja az aktuális felvételt, hogy megelőzze a tárgyi bizonyíték véletlen törlését.

   Mozgásérzékelés

   A mozgásérzékelő funkció parkoláskor a leghasznosabb. Ha a kamera mozgást érzékel, akkor automatikusan megkezdi a rögzítést, és zárolja a felvételt, így baleset vagy káresemény esetén hiteles bizonyítéka lesz a rendőrség, vagy a biztosító felé.

   Egy érintéses vezérlés

   A kamera legfontosabb funkciói külön dedikált gombról érhetők el. Egyetlen gombnyomással ki- és bekapcsolhatja a kijelzőt, vagy a LED lámpát, de szintén egyetlen gombnyomással zárolhatja az aktuális felvételt, vagy aktiválhatja a mozgásérzékelés funkciót.

   LED lámpa

   A LED lámpának köszönhetően akár gyenge fényviszonyok között is tökéletesen értékelhető képet rögzíthet, így sem a szürkület, sem az éjszaka nem fogja befolyásolni a kamera képességeit, ezáltal a felvétel minőségét.

   LAMAX DRIVE C4 menetrögzítő kamera műszaki jellemzők

   Kijelző

   2,4“ HD LCD

   Látószög

   140°

   Videó felbontása

   1920x1080 30 fps, 1280x720 30 fps

   Videó formátuma

   avi

   Fénykép felbontása

   Maximum 12 Mpx

   Fénykép formátuma

   jpg

   Memória bővíthetőség

   micro SDHC maximum 32 GB

   Csatlakozás

   USB

   Frekvencia

   50/60 Hz

   TV kimenet

   NTSC/PAL

   Kompatibilis operációs rendszer

   MS Windows, MacOS

   A csomag tartalma:

   • LAMAX DRIVE C4
   • Tápkábel
   • USB kábel
   • Tartókonzol
   • Felhasználói kézikönyv

   Lamax
   lamax-c4

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   Lamax Drive C4 autós kamera

   Írj egy véleményt

   Ezekkel a termékekkel szokták együtt megvásárolni:

   3 termék van még ugyanebben a kategóriában: