Barion Pixel
Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
   GOODRAM Memóriakártya SDHC 32GB CL10 UHS-I adapter nélkül
   • GOODRAM Memóriakártya SDHC 32GB CL10 UHS-I adapter nélkül

   GOODRAM Memóriakártya SDHC 32GB CL10 UHS-I adapter nélkül

   (0) Vélemény
   3 071 Ft
   Beszerzés alatt
   Mennyiség
   GOODRAM
   C_291927
     Biztonságos vásárlás

   Oldalunkon minden adatátvitel titkosított kapcsolaton keresztül történik.

   Gyors UHS-I interfész

   A gyors UHS-I interfész használata lehetővé teszi a jó teljesítmény elérését - az olvasási sebesség akár 100 MB / s, az írási sebesség pedig 10 MB / s. Ez közvetlen hatással van a funkciók végrehajtásának minőségére és megbízhatóságára.

   Széles felhasználási kör

   Az UHS-I sebességosztályú GOODRAM kártya segítségével tökéletes képet készíthet bármilyen mikrokártya-nyílással ellátott eszközön. Nem számít, hogy fényképezőgép, sportkamera, videofelvevő vagy okostelefon-e - a GOODRAM olyan memória, amely lehetővé teszi, hogy lépést tartson a mindennapi élet gyors ütemével.

   Mindig rögzítse a tökéletes pillanatot

   Az M1AA készletben lévő adapter használatával növeli a microCARD funkcionalitását. Az adapternek köszönhetően a microCARD használható kamerák PC-jeiben és SD-kártyahelyével rendelkező laptopjaiban.

   Életre szóló garancia és tartósság

   A GOODRAM memóriakártya jellemzői: az ütésekkel, röntgensugarakkal, mágneses sugárzásokkal és vízzel szembeni ellenálló képesség a legmagasabb minőségű, gondosan kiválasztott alkatrészek révén érhető el. A GOODRAM memóriakártya-sorozatra egy életre szóló garancia vonatkozik, amely bizonyítja a lengyel gyártó szorgalmát a gyártás során.

   Adatlap

   Kapacitás
   32GB
   Csatolófelület
   microSDHC
   Gyártói cikkszám
   M1A0-0320R12

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   GOODRAM Memóriakártya SDHC 32GB CL10 UHS-I adapter nélkül

   Írj egy véleményt

   14 termék van még ugyanebben a kategóriában: