Quazar Mobil Lens 4X LED lencse szett
   • Quazar Mobil Lens 4X LED lencse szett
   • Quazar Mobil Lens 4X LED lencse szett
   • Quazar Mobil Lens 4X LED lencse szett
   • Quazar Mobil Lens 4X LED lencse szett
   • Quazar Mobil Lens 4X LED lencse szett
   • Quazar Mobil Lens 4X LED lencse szett

   Quazar Mobil Lens 4X LED lencse szett

   (0) Vélemény
   4 717 Ft
   Szín
   Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   Telefonra csíptethető szelfi lencse szett, makró + széles látószögű + halszem lencsékkel és beépített LED funkcióval, a tökéletes éjszakai felvételekhez.

   mobil-lencse-szett-led-funkcioval_fish-eye_quazar-hu.jpg


   Ezzel a telefonra csíptethető LED-es lencse szettel, szuper fotókat készíthetsz a telefonod segítségével, akár éjszaka is. A szett 3 eltérő funkciójú lencsét tartalmaz: fisheye, makró és széles látószögű. Plusz beépítésre került egy 2 fokozatban állítható LED segédfény az igazán szuper éjszakai szelfikhez, vagy partyfotókhoz.

   LED FUNKCIÓ BULIFOTÓKHOZ ÉS ÉJSZAKAI SZELFIZÉSHEZ

   mobil-lencse-szett-led-funkcioval_ejszakai-szelfi_quazar-hu.jpg


   A szelfi lencse szettbe beépítettünk 4db LED fényforrást, amelyek segítségével tökéletesen megvilágított fotókat, szelfiket készíthetsz gyenge fényviszonyok között vagy akár éjszaka is. Szinte bárhol bármivel használható, telefon, tablet, laptop, bármi amire rá lehet csíptetni. A 4db LED 2 fokozatban állítható fényerősséggel gondoskodik a tökéletes megvilágításról. Használható led lámpának, derítő fénynek videóhoz és arc megvilágításhoz portré készítésekor. Használatával bármilyen fényviszonyok között tökéletes felvételeket készíthetsz.

   KINYÍLIK A VILÁG A SZÉLES LÁTÓSZÖGŰ LENCSÉKKEL

   A lencse szettnek része egy olyan széles látószögű lencse, amivel 158% látótér szélesítést érhetsz el. Ez a lencse az ideális választás a szelfizéshez és csoportképekhez is, mert használatával senki sem maradhat ki a képből, még kis távolságról sem. A super wide lencse a macro lencsével összecsavarva érkezik, és így is kell őket használnod.

   A halszemoptika (fish eye lens) egy különálló lencse, amivel 198 fokot tudsz befogni a világból, ami lehetővé teszi hogy meggörbítsd a teret a fotóidon. Segtségével egy nem realisztikus világot varázsolhatsz a képeidre a telefonoddal.

   MAKRÓ LENCSE A SZUPER KÖZELI KÉPEKHEZ

   mobil-lencse-szett-led-funkcioval_levendula-makro-lencsevel_quazar-hu.jpg


   A makró lencsével 15x nagyításban elképesztően éles képet készíthetsz apró tárgyakról, vagy szuperközeli felvételeket normál méretű tárgyakról. A fenti képet ezzel a lencsével készítettük, egy sima 5Mp-es kamerájú régebbi okostelefonnal, egy levendula virágról, kb. 5-10mm távolságról. Láthatod, hogy ezzel a lencsével olyan fotózási lehetőségek nyílnak meg előtted, amik korábban elképzelhetetlenek voltak.

   A makró lencsét a nagylátószögű lencsével együtt találod meg a csomagban. Használatához le kell csavarnod a széleslátószögű lencséről, és csak a hátsó makró lencsét visszacsavarni a felcsíptethető egységre.

   Miután felcsíptetted a telefonod kamerájára a makrót, minden elhomályosul majd, de ne ijedj meg, ez normális, csak akkor élesedik ki a kép, ha nagyon közel tartod a lencsét a fotózni kívánt tárgyhoz. Állvány vagy minél inkább rögzített pozíció használata ajánlott, ugyanúgy, mint a normál fényképezőgépes makrózásnál. 

   A DOBOZ TARTALMA

   mobil-lencse-szett-led-funkcioval_a-doboz-tartalma_quazar-hu.jpg


   A dobozban tehát 3 féle lencsét találsz, de a macro és a wide lencsét egymásba tekerve szállítjuk. Ajándékba adunk még 2db lencsevédőkupakot, egy USB töltőkábelt a LED fényforráshoz, egy kulcstartót, egy puha tisztítókendőt és egy szatén tasakot, hogy bárhová magaddal vihesd a Quazar 4X lencseszettet.

   A Quazar Mobil Lens 3X LED használatával élvezni fogod a fényképezést és mobiloddal is rálelhetsz a világ pillanatnyi szépségére. A 2db lencsevédő kupak és a puha tasak védi a lencséket a karcoktól.

   1 ÉV MINŐSÉG GARANCIA

   Minden Quazar termékünkhöz 1 év teljes körű garanciát biztosítunk! Ha valamilyen oknál fogva mégsem lennél megelégedve a termékkel, természetesen visszafizetjük a teljes vételárat, ha jelzed 14 napon belül

   Quazar
   QZR-ML03

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   Quazar Mobil Lens 4X LED lencse szett

   Írj egy véleményt

   1 termék van még ugyanebben a kategóriában: