NSH005

Szállítás: 5-7 munkanap

Nintendo Switch videojáték konzol piros és kék Joy-Connal

84 244 Ft‎

Játék bárhol, bármikor és bárkivel

Azon túl, hogy egyjátékos és többjátékos módokban játszhatunk otthonunkban, a Nintendo Switch lehetővé teszi, hogy a játékosok bárhol, bármikor és bárkivel játszhassanak. Egy kézi konzol hordozhatósága lett ötvözve egy otthoni konzol erejével, hogy vadonatúj módon tudjunk videojátékokat játszani.

Otthonodban, a Nintendo Switch a dokkolóba helyezve összeköthető a televízióval, hogy a nappalid kényelmében a családdal és a barátaiddal együtt játszhass. De egyszerűen csak kiemelve a Nintendo Switch konzolt a dokkolóból, azonnal kézi konzol módba válthatjuk és tovább élvezhetjük ugyanazt az élményt akár utazás közben is. A Nintendo Switch hordozhatóságát fokozza a beépített, világos és nagy felbontású képernyője. Az otthoni videojátékozás élményét adja a parkban, a vonaton, kocsiban ülve vagy bárhol, ahová magaddal viszed.

Játékra készen bármikor levehetőek a Nintendo Switch konzol oldalaira csatlakoztatott Joy-Con kontrollerek. Játszhatunk egyjátékos módban, ha a két Joy-Con kontrollert két külön kézben fogjuk, kétjátékos módban mindkét játékosnak 1-1 kontrollert adva vagy akár több Joy-Con kontrollert csatlakoztatva a többi játékos számára. Könnyedén visszapattinthatóak a konzol oldalára, vagy akár a Joy-Con markolat kiegészítőre, hogy egy hagyományosabb kontrolleré változzanak. Illetve, ha a játékos jobban szeretné, használható a Nintendo Switch Pro Controller is helyettük. Lehetséges továbbá, hogy több játékos (maximum 8) közösen játsszon lokálisan a magukkal hozott Nintendo Switch konzolokat vezeték nélkül összekötve. 

Technikai jellemzők:

A Nintendo Switch alapgép:

Méretek: Magasság: 102 mm x 239 mm x 13,9 mm (Joy-Conokkal az oldalán), maximum vastagság az analóg karokkal és a ZL/ ZR gombok kiállásával: 28,4 mm 
Súly: kb. 297 g (Joy-Conokkal 398 g) 
Képernyő: Kapacitív érintőképernyő / 6,2 inch folyadékkristályos / 1280 x 720 pixel
Beépített akkumulátor: Lithium-ion akkumulátor / akkumulátor-kapacitás: 4310 mAh (A beépített akkumulátor nem kivehető.)
Akkumulátor élettartam: kb. 2,5 órától 6,5 óráig. Az élettartama játéktól függő. Töltési idő: kb. 3 óra (abban az esetben, ha alvó módban töltődik)

Joy-conok:

Beépített akkumulátor: Lithium-ion akkumulátor / akkumulátor-kapacitás 525 mAh (A beépített akkumulátor nem kivehető.)
Akkumulátor élettartam: kb. 20 óra. Méri az időt, használattól függően kevesebb lehet.
Töltési idő: kb. 3 és fél óra. ​A Switch alapgépre vagy töltős Joy-Con markolatra kapcsolva tölthető.

A csomag tartalma:

  • Nintendo Switch konzol
  • Bal és jobb Joy-Con kontroller (piros és kék)
  • 2 db Joy-Con csuklópánt
  • Joy-Con markolat
  • Nintendo Switch Dokkoló
  • HDMI kábel
  • hálózati töltő

Nintendo Switch

1 további termék ugyanebben a kategóriában: