Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

Quazar Powerpen - Vésztöltővel kombinált érintőceruza és toll

5 898 Ft‎

Vészhelyzeti power bank, érintőképernyő kezelő és toll egyben.

Fő tulajdonságok:
  • Beépített 1000 mAh-es vészhelyzeti powerbank
  • Micro USB és lightning csatlakozóval is rendelheted
  • Érintőképernyő kezelő és toll egyben
  • Elegáns és praktikus, így kiváló ajándék üzleti partnereidnek is.
  • Egy mozgalmas napon, egy hosszú meetingen, vagy egy üzleti úton is segít, hogy elérhető maradhass


Egy cégvezető, vagy egy vállalati döntéshozó mindennapjainak szerves részét képezi a céges meeting, az utazás, vagy akár egy üzleti ebéd. Ezek során szinte elengedhetetlen, hogy folyamatosan elérhető és online legyen a mobiltelefon, hogy hozzáférhetőek legyen céges kollégák, ügyfelek, adatok.

Mindannyian tudjuk, hogy ez a mai telefonokkal szinte lehetetlen, hiszen ha egyszerre több alkalmazás fut, akár órák alatt lemerülhet a készülékünk akkumulátora, melyet egy konferencián igen csak nehézkes után tölteni. Még ha sikerül is előkeresnünk a telefontöltőnket, nem igazán elegáns egy kábellel a kezünkben konnektort keresgélni.

Erre a problémára nyújt megoldást a Quazar Powerpen külső akkumulátor!

Elegáns fém tollba integrált 1000 mAh-es power bank segítségével, bármikor segíthetünk telefonunk lemerült akkumulátorán és feltölthetjük vele annyira, hogy eljussunk az irodába, vagy befejezhessük a meetinget. Emellett kezelhetjük vele az érintőképernyőt és a beépített toll segítségével jegyzetelhetjük is a számunkra fontos információkat.

Elegáns és stílusos megoldás kifejezetten céges kihívásokra fejlesztve.

A Quazar Powerpen kifejlesztésekor az volt a cél, hogy sürgős esetben segítségünkre legyen és a telefonunk ismét aktív és használatra kész állapotba kerüljön. A praktikus toll formából adódóan, törekedve arra, hogy az eszköz egészen kis helyen is elférjen, az integrált power bank 1000 mAh kapacitású, mely nem elegendő a telefonunk teljes, 100%-ban történő feltöltésére. Amennyiben a teljes feltöltés, vagy akár a többszöri 100%-os kapacitás elérése a cél, úgy kérjük keresd a Quazar Spaceship, Spacetanker, vagy Meteor power bank készülékeinket.

A Powerpen választható csatlakozókkal rendelhető. Fontos, hogy rendeléskor jelezd,  micro USB-vel, vagy lightning csatlakozóval szeretnéd. Előzetes jelzés nélkül micro USB-vel szereljük.

10 további termék ugyanebben a kategóriában:

Adatlap

Powerpen termékadatok:

Alapanyag: Alumínium 
Kapacitás: 1.000 mAh 
Portok: micro USB, vagy lightning 
Funkciók: Powerbank / Érintőképernyő kezelés 
Védelem: Túltöltés elleni védelem / Rövidzárlat elleni védelem / Túlfeszültség elleni védelem