UMAX U-Band 130HR okoskarkötő
   • UMAX U-Band 130HR okoskarkötő
   • UMAX U-Band 130HR okoskarkötő
   • UMAX U-Band 130HR okoskarkötő
   • UMAX U-Band 130HR okoskarkötő

   UMAX U-Band 130HR okoskarkötő

   (0) Vélemény
   7 795 Ft
   Szállítás: 5-7 munkanap
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   UMAX U-Band 130HR - Okoskarkötő - 0,96 hüvelykes OLED kijelző, idő, dátum, távolság és elégetett kalóriák mérése, lépésszámláló, 24 órás folyamatos impulzusmérés, automatikus alvásminőség mérés, hívásjelzés, távoli hozzáférés, sporttevékenység mérés, IP67 vízálló, iOS 7 és újabb ill. Android 4.4 és újabb operációs rendszerekkel kompatibilis.

   Bárhol, bármikor, bármilyen sport végzése közben nagyszerű segítséget nyújt a UMAX U-Band 130HR okoskarkötő, amely részletes áttekintést nyújt a végzett sporttevékenységről. Bluetooth kapcsolaton keresztül könnyen csatlakoztatható bármilyen okostelefonhoz. Egy könnyen használható alkalmazás segítségével látható, mennyire volt aktív és hatékony a sportolás - mennyi kalória égett el, mekkora távot sikerült megtenni és még sok más információ is. Egy jól olvasható OLED kijelzőn azonnal látható az összes mért érték.

   Okoskarkötő tele hasznos funkciókkal 
   A karkötő számos funkcióval rendelkezik, amely minden bizonnyal örömmel tölti majd el tulajdonosát. Az eszköz természetesen rendelkezik lépésszámlálóval, kijelzi az időt és a dátumot, a tevékenység időtartamát és az elégetett kalóriamennyiséget. Kiegészítő alkalmazásai közé tartozik a pulzusmérés, amely a nap folyamán időközönként lép működésbe, így pontos áttekintést ad a pulzus folyamatos alakulásáról. Az okoskarkötő automatikusan méri az alvásminőséget - felismeri az alvó állapotot és az alvás aktuális fázisát, valamint megállapítja, hogy viselője mennyi időt töltött alvással és mennyi ideig volt ébren.

   A telefon nem fog elveszni vele
   Abban az esetben, ha az okoskarkötő tulajdonosa nem emlékezne rá, hogy hol hagyta mobiltelefonját, biztosan megtalálja a karkötő "Find the Phone" funkciójának segítségével. A karkötő egyszerűen átvált a megfelelő módra, csak a kijelzőt kell megérinteni. A telefon a funkció bekapcsolását követően csengeni és rezegni kezd, így könnyű megtalálni, hol van. A karkötő másik hasznos funkciója, hogy bejövő hívásnál csendben rezeg és megjeleníti a hívó nevét, ha a telefon a Bluetooth hatótávolságon belül található (legfeljebb 10 méter). A UMAX U-Band 130HR így gondoskodik arról, hogy tulajdonosa minden hívásról értesüljön!

   Fő előnyei:

   • OLED kijelző
   • Távoli hozzáférés
   • Sporttevékenység mérése
   • Alvás minőségének mérése
   • Átfogó alkalmazás
   • 5-10 napos készenléti idő
   • GPS kapcsolat lehetséges

   Átfogó alkalmazás
   A karkötőhöz tartozó egyszerű, könnyen használható alkalmazásnak köszönhetően a mért adatok szinkronizálhatók. Ennek köszönhetően az alkalmazás teljes áttekintést ad az elmúlt napokban, hetekben és hónapokban végzett tevékenységekről. Megadhatók napi célok is, például a teljesítendő lépések száma vagy az alvás hossza. Ezzel egyidejűleg lehetőség van riasztáa beállítására is egy adott időpontban. 

   UB510

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   UMAX U-Band 130HR okoskarkötő

   Írj egy véleményt

   10 termék van még ugyanebben a kategóriában: