Clever Watch Sport-fitness okosóra
   • Clever Watch Sport-fitness okosóra
   • Clever Watch Sport-fitness okosóra
   • Clever Watch Sport-fitness okosóra
   • Clever Watch Sport-fitness okosóra

   Quazar Clever Watch Sport-fitness okosóra

   (0) Vélemény
   13 378 Ft
   Szín
   Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   Sport-fitness okosóra non-stop fizikai aktivitás- és alvásfigyelővel, pulzusmérővel, híváskijelző és üzenetbetekintő funkcióval.

   Fő tulajdonságok:
   • Non-stop aktivitás figyelő
   • Híváskijelző és üzenetbetekintő funkcióval
   • Számolja a megtett lépéseket és méri a megtett távolságot
   • Méri és mutatja a pulzusszámot és az elégetett kalóriák számát
   • Alvásfigyelő és ébresztő funkcióval

   VEDD ÁT AZ IRÁNYÍTÁST AZ ÉLETED FELETT!

   A kényelmes, letisztult vonalvezetésű Quazar Clever Watch sport-fitness óra használatával minden olyan információt megtudhatsz, aminek birtokában egészségesebbé és hatékonyabbá teheted a mindennapjaidat.

   Legyen szó a napi aktivitásról, fiziológiai állapotodról vagy éppen alvási szokásaidról, az óra részletes adatokat gyűjt, amelyeket a Goband ingyenesen letölthető applikáció segítségével a telefonodon tudsz kielemezni.

   SPORT FUNKCIÓK ÉS NAPI AKTIVITÁS FIGYELÉS

   clever-watch_sport-fitness-okosora_futas_quazar-hu.jpg


   Az órát nem kell ki-bekapcsolni, töltés után folyamatosan működik, mutatja az időt, a dátumot és gyűjti az információkat. Az alapadataid megadása után, az eszköz napi 24 órában, folyamatosan rögzíti a napi tevékenységeket, akár aktív sportról, akár csak egy pihentető sétáról van szó. Futás vagy edzés közben, a kijelzőn közvetlenül is ellenőrizheted a pulzusodat, nyomon követheted megtett lépések számát és a távolságot, kijelzi az aktuálisan elégetett kalóriákat és még számtalan egyéb információt.

   A napközben, vagy éjszaka gyűjtött adatokat külön-külön is, napi, havi vagy éves bontásban elemezheted grafikonok segítségével. Az adatok kiértékeléséhez mindössze az applikációra a telefonodra és Bluetooth kapcsolatra van szükség.

   A Bluetooth® Smart 4.0 technológiát alkalmazó vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a Quazar Clever Watch rendkívül gyorsan, hatékonyan elemzi az adatokat a Goband alkalmazás segítségével, mely ingyenesen tölthető le a Google play vagy az App Store felületekről. Használd az alábbi QR kódot.

   A Bluetooth kapcsolat hatótávolsága lakásban és irodában kb. 10 méter, mely távolság lehet pár méterrel több és kevesebb is függően az épület kialakításától és az egyéb Bluetooth kapcsolatot használó eszközöktől. Használd az elvesztés gátló funkciót, mely lopás gátló és jelző egyben (az applikáción belül) és a telefonod jelezni fog, ha hatótávon kívülre kerültél.

   ÁLLÍTS BE CÉLOKAT, ÉS PRÓBÁLD ELÉRNI ŐKET!

   Beállíthatsz elérni kívánt célokat is az applikációban. Mennyi kalóriát szeretnél elégetni naponta, mekkora távolságot vagy hány lépést szeretnél megtenni, de azt is hogy mennyit szeretnél aludni.

   Az app szinkronizálja a Clever Watch által mért adatokat, majd összeveti azokat a célokkal, és grafikonon ábrázolja az eredményeket. Az adatok kielemzésével jobban meg tudod tervezni a következő napodat, hogy közelebb juss céljaid eléréséhez.

   Hívás- és üzenetkijelző funkció


   Edzés közben nem mindig van lehetőség a telefont kezelni, ezért jól jön, hogy a Clever Watch kijelzi ha beérkező hívásod, illetve szöveges üzeneted (SMS, Facebook, Skype, Email, stb.) érkezik. SMS esetén kijelzi a küldő nevét és telefonszámát is.

   Az óra Bluetooth kapcsolatban van a telefonoddal, így ha fut az app, elég ha 10 méteren belül vagy a telefontól, ami akár a futópad mellett a táskádban is lehet, csak rápillantasz az órára, és máris figyelemmel kísérheted a telefonodra érkező hívásokat, információkat, de könnyedén, egy-egy érintéssel irányíthatod vele a telefonod zenelejátszóját és fényképezőgépét is.

   Pulzusmérés funkció

   clever-watch_sport-fitness-okosora_pulzusmero_quazar-hu.jpg


   Az óra segítségével lehetőség van pulzusmérés teszt elvégezésére is. Ezt közvetlenül az óráról vagy az applikációból is elindíthatod.

   A Clever Watch, a hátoldalán található optikai szívfrekvencia szenzor segítségével, un. PPG technológián alapuló módszerrel képes mérni a pulzust, azaz fénnyel megvilágítva az ereket, a vér áramlási sebességéből számolja ki a pulzusszámot. Ez a módszer, jó referencia, hasznos információ, de nem helyettesítheti az orvostechnikai eszközök által mért eredményeket.

   ALVÁSFIGYELŐ FUNKCIÓ

   clever-watch_sport-fitness-okosora_alvasfigyelo_quazar-hu.jpg


   Az, hogy milyen volt az éjszakád, befolyásolja azt, hogy milyen lesz a nappalod.

   Egy pihentető alvás, és a megfelelő időpontban való ébredés valóban aranyat ér, hiszen jóval fittebb, energikusabb lehetsz, és sokkal könnyebben elbánhatsz a napközben érkező kihívásokkal.

   Ha éjszaka, alvás közben is viseled az órát, részletes adatokhoz juthatsz az alvásoddal kapcsolatban. Szinkronizálás után megnézheted mikor és mennyi időt töltöttél a különböző alvási fázisokban.

   Ha a kapott adatokat összeveted az alvást esetleg befolyásolható tényezőkkel, pl. az adott nap kávé-, tea- és alkoholfogyasztásával, hogy mikor és mit ettél vacsorára vagy elalvás előtt, hogy mikor feküdtél le, hogy mennyire volt stresszes a nappalod, vagy azzal, hogy milyen felületen aludtál, akkor jó képet kaphatsz arról, hogy a napközbeni tevékenységed, vagy éppen a matracod minősége miként befolyásolja az éjszakádat.

   Az adatok ismeretében tudatosan úgy alakíthatod az életkörülményeidet, hogy éjszakánként minél több időt tölthess a pihentető mélyalvásban. Ha ügyesen használod ki az ebben a funkcióban rejlő lehetőségeket, hamar jól érzékelhető teljesítménynövekedést érhetsz el a mindennapjaidban.

   Használd a Clever Watch sport-fitness órát okosan, élj egészségesebben, légy fitt, sportolj és aludj úgy, hogy közben konkrét információid vannak arról, hogy mit és miért kell jobban és hatékonyabban csinálnod.

   Quazar
   QZR-SW02

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   Quazar Clever Watch Sport-fitness okosóra

   Írj egy véleményt

   Ezekkel a termékekkel szokták együtt megvásárolni:

   3 termék van még ugyanebben a kategóriában: