QZR-SB02-BL

Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

Quazar Smart Band 2.0 okosóra

6 764 Ft‎

Smart Band 2.0

Új generációs sport-fitness óra, okoskarkötő színes kijelzővel, vérnyomás és pulzusmérés, hívás és üzenetkijelzés funkcióval. Töltsd le az ingyenes alkalmazást és máris bevetésre kész.

VEDD ÁT AZ IRÁNYÍTÁST AZ ÉLETED FELETT!

A kényelmes, letisztult és kiemelkedően jó ár-érték arányú Quazar Smart Band sport-fitness óra használatával minden olyan információt megtudhatsz, aminek birtokában egészségesebbé és hatékonyabbá teheted a mindennapjaidat.

Legyen szó a napi aktivitásról, fiziológiai állapotodról vagy éppen alvási szokásaidról, az óra részletes adatokat gyűjt, amelyeket a [yolo] ingyenesen letölthető applikáció segítségével a telefonodon tudsz kielemezni.

Quazar Smart Band 2.0 okosóra

SPORT FUNKCIÓK ÉS NAPI AKTIVITÁS FIGYELÉS

Az óra a bekapcsolást követően használatra kész. Az applikációban, az alapadataid megadása után, az eszköz napi 24 órában, folyamatosan rögzíti a napi tevékenységeket, akár aktív sportról, akár csak egy pihentető sétáról van szó. Csak párosítsd bluetoothon keresztül és ellenőrizd az adatokat a telefonodon is. Futás vagy edzés közben, a kijelzőn közvetlenül is ellenőrizheted a pulzusodat, vérnyomásodat, nyomon követheted megtett lépések számát és a távolságot és az elégetett kalóriát. Értesítéseket kapsz a bejövő hívásokról, valamint  az SMS, Whatsapp, Messenger üzenetek érkezéséről.

A napközben, vagy éjszaka gyűjtött adatokat külön-külön is, napi, havi vagy éves bontásban elemezheted grafikonok segítségével. Az adatok kiértékeléséhez mindössze az applikációra a telefonodra és Bluetooth kapcsolatra van szükség.

Termékadatok

Kompatibilitás: iOS 10, vagy fejlettebb / Android 4.4 vagy fejlettebb 
Bluetooth verzió: 4.0 
Kijelző: OLED 0,66 
Méret: 23,8 x 12,3 x 138-197 mm 
Nettó súly: 28,6 g 
Vízállóság: IPX7 
Tartozékok: Magyar nyelvű használati utasítás / Töltőkábel 

3 további termék ugyanebben a kategóriában: