Barion Pixel
   i-Storer - 32GB - Okos pendrive, iPhone és iPad eszközökhöz
   • i-Storer - 32GB - Okos pendrive, iPhone és iPad eszközökhöz
   • i-Storer - 32GB - Okos pendrive, iPhone és iPad eszközökhöz
   • i-Storer - 32GB - Okos pendrive, iPhone és iPad eszközökhöz
   • i-Storer - 32GB - Okos pendrive, iPhone és iPad eszközökhöz
   • i-Storer - 32GB - Okos pendrive, iPhone és iPad eszközökhöz

   Quazar i-Storer - 32GB - Okos pendrive

   (0) Vélemény
   23 590 Ft
   Adóval együtt

   iPhone és iPad készülékekhez

   Szín
   Különböző formában elérhető
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   iPhone vagy iPad tulajdonosként pontosan tudod, hogy több szempontból a világ legjobb készülékét használhatod. Csakhogy ezért jó néhány kompromisszumot is meg kell kötnöd, ami a képek mentését, másolását, vagy éppen az internet kapcsolat nélküli zenehallgatást illeti.

   Ennek most végleg véget vethetsz! A Quazar saját fejlesztésű i-Storer készüléke, a kompromisszummentes, minőségi iPhone használatot garantálja neked!

   Fő tulajdonságok:
   • Bármilyen iPhone, iPad eszközhöz
   • Zenehallgatás iTunes nélkül
   • Prémium minőség
   • Azonnali szabad tárhely Apple termékekhez
   • Másolj, helyezz át, szabadítsd fel

   KÖZVETLEN ADATMENTÉS GYORSAN, EGYSZERŰEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

   Az i-Storer lehetővé teszi számodra a könnyű és gyors közvetlen adatmentést az iPhone, iPad, vagy iTouch készülékedről, internet kapcsolat, vagy hálózati csatlakozás nélkül. A termék dobozán és a használati útmutatón található QR kód segítségével egyszerűen töltsd le az App Store-ból az alkalmazást, és csatlakoztasd az i-Storert a készülékedhez.

   Az applikáció angol nyelven fut és a kezelése rendkívül könnyű, ikonos rendszerű, így nyelvtudást sem igényel. Csatlakoztatás után a rendszer felismeri az i-Storert és már el is kezdheted a mentést. Az alkalmazás kategóriákba sorolja a képeket, zenéket, videókat és az egyéb adatokat is, így könnyedén elérheted őket.

   Ha nem szeretnéd, hogy az adatokat mások is megnyithassák, az sem gond! Az applikáció ellátható újlenyomat védelemmel vagy jelkóddal is, így minden adatodat teljes biztonságban tudhatod az i-Storereden.

   OKOS PENDRIVE 3 FÉLE CSATLAKOZÓVAL

   Az i-Storerrel nem csak menteni tudod a file-jaidat, de a lementett adatokat fel is rakhatod lightning csatlakozóval rendelkező készülékről PC-re, vagy microUSB csatlakozós (Android/Windows) készülékekre is.

   i-storer_iphone-kulso-memoria_iphone-flash-drive_kompatibilitas_quazar-hu.jpg


   Erre lehetőséget biztosít az i-Storerbe épített 3 féle csatlakozó. Az i-Storer alumínium házából, a műanyag csúszka segítségével elővarázsolható az egyik oldalon a lightning csatlakozó, a másik oldalon pedig a szupergyors adattranszfert biztosító USB 3.0 csatlakozó az számítógépekhez, laptopokhoz (Windows/Linux/OS X, stb.), illetve az abból kitolható microUSB csatlakozó okostelefonokhoz, táblagépekhez (Android/Widows Phone, stb.).

   Az app használatára csak iPhone, iPad készülékek nél, tehát iOS-en van szükség. OS X(Mac) vagy Windows illetve Android oprendszereken sima pendrive-ként működik az i-Storer. Minden rendszer, kompatibilitási probléma nélkül felismeri, így a könnyű, gyors, biztonságos adatmásolás és továbbítás biztosított.

   i-storer_iphone-pendrive_iphone-flash-drive_pc-rol-zene-masolas_quazar-hu.jpg


   A legjobb, hogy a "cross-device" adattranszfer természetesen visszafelé is működik. Például másolhatsz zenét, vagy filmet PC-ről az i-Storer-re és hallgatod vagy nézheted őket az iPad, vagy az iPhone készülékeden, internetkapcsolat nélkül is.

   A 16, 32 és 64 Gb-os kapacitással kapható i-Storer valódi szabadságot biztosít minden iPhone használónak. Vidd magaddal mindenhová, és nem kell többet aggódnod a még éppen rendelkezésre álló memória miatt. Hallgathatsz zenét, nézhetsz filmet, közvetlenül az i-Storerről, illetve rögzíthetsz hangfelvételeket, vagy fotózhatsz, videózhatsz közvetlenül az i-Storerre, méghozzá internethasználat nélkül.

   GYORS ÉS MEGBÍZHATÓ

   Fontos! A Quazar saját fejlesztésű i-Storer termékét ne téveszd össze a jórészt külföldi oldalakon kapható hasonló kinézetű, de gyakran silány minőségű termékekkel.

   Az i-Storer már az első kézbevételkor is a minőség érzését kelti, de az igazi különbség az alumínium ház alatt van. A Quazar egyedi fejlesztésű hardveres és szoftveres megoldással rukkolt elő, melynek eredményeképpen termékünk, 4-5 x-ös sebességet, valamint megbízható és tartós működést biztosít, más gyártók termékeinek túlnyomó többségével szemben.

   1 ÉV MINŐSÉG GARANCIA

   Minden Quazar termékünkhöz 1 év teljes körű garanciát biztosítunk! Ha valamilyen oknál fogva mégsem lennél megelégedve a termékkel, természetesen visszafizetjük a teljes vételárat, ha 14 napon belül jelzed nekünk. 

   Quazar
   QZR-IS

   Megadott referenciák

   Letöltés

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   Quazar i-Storer - 32GB - Okos pendrive

   iPhone és iPad készülékekhez

   Írj egy véleményt

   13 termék van még ugyanebben a kategóriában: