2804914

Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

Figyelmeztetés: Utolsó darabok!

Gran Turismo Sport + Gran Turismo Sport Dualshock 4 Kontroller (PS4)

19 606 Ft‎

PlayStation 4 Dualshock 4 vezeték nélküli kontroller, amely egy Gran Turismo Sport logóval van ellátva a touchpadon. Mellé jár a Gran Turismo Sport legendás versenyszimulációs játék is, amelyben kipróbálhatsz több, mint 150 autót páratlan hangélménnyel 4K-s felbontásban, tehát úgy érezheted, mintha az autóban ülnél verseny közben.

FEDEZD FEL ÚJRA AZ AUTÓSPORT IZGALMÁT

Forradalmi versenyzés

A díjnyertes Real Driving Simulator sorozat most először száguld PlayStation 4-en, hogy fantasztikus izgalmakkal teli, pulzust lüktető élményekben legyen részed.

A Polyphony Digital a FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) szervezettel együttműködve hozott létre egy mindenki számára optimalizált, elérhető játékot, amelyet az alkalmi sofőröktől kezdve az autóőrültekig bárki élvezhet.

Csatold be az övet két online bajnoksághoz – képviseld országodat a nemzeti kupán, és vezess a kedvenc autógyártód képviseletében a gyártói kupán.

Képes vagy történelmi győzelmet aratni az első olyan videojátékban, amelyet hivatalosan elismernek az igazi autós világ részeként?

A VILÁG LEGJOBB AUTÓI

IGAZI AUTÓK

Minden autó páratlan részletességgel került digitális újraalkotásra. A fényszórók belső szerkezetének finom részleteitől az ülés varrások visszaadásáig a Polyphony Digital Inc. csapata pont olyan gondosságot tűzött ki célul minden egyes autó megalkotásakor, amely szenvedély hajtotta annak eredeti tervezőit is.

A teljes kínálat 162 autót jelent, sorozat-gyártott és versenyszériás modellekkel vegyesen, igazi élményt nyújtva a vezetés szerelmeseinek.

EGY KIS FANTÁZIA

VALÓDI AUTÓK

A Vision Gran Turismo lehetővé tette a világ autógyártóinak, hogy ötleteikből megalkossák a járműveket, valamint életre keltsék azokat a Gran Turismo 6 virtuális világában. Ez a projekt pedig folytatódik a Gran Turismo Sport játékban.

VALÓSÁGHŰ, UGYANAKKOR EGYSZERŰ

VEZETÉS

A valódi autóvezetéshez hasonlóan irányíthatod a játékban lévő járműveket, méghozzá intenzívebb vezérléssel. Ugyan a legelső Gran Turismo játék elvein alapul, az új fizikai motor jelentősen fejlődött, így kezdők és profik számára egyaránt könnyen kezelhető.

Az alapvető képességeket, például a fékezést és kanyarodást, a legfelsőbb szintekig elsajátíthatják a kezdő játékosok – amely egy autós játékban számukra értékes lehetőség.

VALÓDI HELYSZÍNEK

A PÁLYÁK

Építve a korábbi Gran Turismo játékok számos versenypályájának népszerűségére, visszatérnek régi kedvencek is, mint a Nürburgring Nordschleife (Északi hurok), de számos új pálya is feltűnik majd, a Gran Turismo Sport sorozatban elsőként. Ezek közé tartozik a legendás „Tokyo Expressway” és a „Northern Isle Speedway” nevet viselő fél mérföldes ovális pálya.

Összesen 17 helyszín 40 pályája várja a Gran Turismo Sport játékosait, világkörüli útra csábítva a pilótákat japán metropoliszaitól a mexikói-amerikai határig.

7 további termék ugyanebben a kategóriában: