• Kiárusítás!
  Sony Playstation Dualshock 4 V2 terepmintás (PS4)
  • Sony Playstation Dualshock 4 V2 terepmintás (PS4)

  Sony Playstation Dualshock 4 V2 terepmintás vezeték nélküli kontroller (PS4)

  (0) Vélemény
  14 094 Ft
  Nincs raktáron
  Mennyiség
    Biztonságos SSL kapcsolat

  Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

    Raktárunk Magyarországon található

  A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

  JÁTÉK. ÚJRATERVEZVE.

  Forradalom a kezedben

  Az újratervezett DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő a kezedbe adja a precíziós játékot, és segítségével átveheted az irányítást a játék következő nemzedéke fölött.

  Újragondolt érintőpanellel rendelkezik, mely felfedi a felső fénysávot, emellett stílusos, matt bevonat található rajta, így ez a legergonomikusabb, legintuitívabb módja a játéknak – stílusodnak megfelelően ráadásul többféle színben is elérhető.

  Beépített újratölthető akkumulátorral és az olyan egyedi tulajdonságokkal, mint például a touch pad, a light bar és a SHARE gomb, a DUALSHOCK 4 V2 kifejezetten arra született, hogy új játékra inspiráljon. Több kontrollerrel lehetőséged van barátaiddal a legjobb játékok multiplayer játékmódjaival játszani, az egyedi szín pedig lehetővé teszi, hogy könnyen megkülönböztesd a kontrollereket egymástól! A prémium kivitelezés lehetővé teszi a több órás játékélményt.

  Újítások:

  - A középen lévő touchpad az új kontrollereken picit átlátszó, ezáltal látni lehet a kontroller szín beállítását felüliről is, nem kell játék közben forgatni azt.

  - A másik újítás, hogy most már a profi játékosokra kihegyezve, lehet váltani Bluetooth vagy USB csatlakoztathatóság között. A régi kontrollert csak tölteni lehetett USB-ről.

  - Kisebb anyag változások, a D pad és a ravaszok kicsit szürkébb műanyagból készültek, illetve a kontroller alsó részét képező műanyag borítás is más műanyagból készült.

  Sony
  2804256

  Megadott referenciák

  Még nincsenek vélemények.

  Írj egy véleményt

  Sony Playstation Dualshock 4 V2 terepmintás vezeték nélküli kontroller (PS4)

  Írj egy véleményt

  4 termék van még ugyanebben a kategóriában: