DJI Robomaster S1 oktató játékrobot
   • DJI Robomaster S1 oktató játékrobot
   • DJI Robomaster S1 oktató játékrobot
   • DJI Robomaster S1 oktató játékrobot
   • DJI Robomaster S1 oktató játékrobot
   • DJI Robomaster S1 oktató játékrobot
   • DJI Robomaster S1 oktató játékrobot
   • DJI Robomaster S1 oktató játékrobot

   DJI Robomaster S1 oktató játékrobot

   (0) Vélemény
   145 591 Ft
   Szállítás: 3-5 munkanap
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   Tanulj és nyerj

   A DJI Robomaster S1 egy oktatási célokra használható robot, amivel interaktív módon tanulhatsz. A DJI évente megrendezésre kerülő RoboMaster versenye inspirálta az S1 elkészítését. Ezzel a robottal - amit Te magad építhetsz össze - rengeteget tanulhatsz a tudomány, a matematika, a fizika és a programozás terén, de sok szórakozást is nyújt a játékmódoknak és a különböző intelligens funkcióknak köszönhetően. Játssz egyedül vagy barátaiddal, akikkel akár óriási csatákat és versenyeket is rendezhettek. Tekintsd meg az alábbi bemutató videót, ami megmutatja, hogy mire is képes a Robomaster S1:

   Építsd meg

   A moduláris design lehetőséget nyújt arra, hogy Te építhesd meg nulláról a DJI Robomaster S1 robotot, így már a kezdetektől fogva rengeteg szórakozást és tanulási lehetőséget nyújt.

   Fő tulajdonságok:

   • 46 programozható komponens
   • 6 programozható AI (mesterséges intelligencia) modul
   • Alacsony késleltetésű HD FPV kamera
   • Scratch és Python programozás
   • 4 kerék meghajtású mozgás minden irányban
   • Intelligens szenzoros páncél
   • Többféle izgalmas csatamód
   • Innovatív és interaktiv tanulási lehetőség

   DJI Robomaster S1 részei

   Intelligens vezérlő

   A robotban található nagy teljesítményű processzornak hála, az intelligens vezérlő többféle műveletet is el tud végezni egy időben, így alacsony késleltetéssel közvetít nagy felbontású videót, végez különböző számításokat és teljesíti az előre programozott parancsokat. Miközben természetesen távirányítással is irányíthatod a DJI Robomaster S1-et.

   Sugárvető

   Az S1 robot "sugárvetője" kétféle módon is tud tüzelni. Az egyik a LED fényekkel támogatott kilövő szerkezet, ami zselés golyókat lő, a másik pedig az infravörös ágyú. A lövéseket hangeffektek kísérik és az újratöltés mozzanatai is hozzájárulnak, hogy még izgalmasabbak legyenek a csaták szimulációi. A biztonságos játék érdekében, az ágyú nem mérgező zselés golyókat lő ki, ráadásul korlátozni lehet a kilövés erejét és szögét.

   2 tengelyes gimbal

   A robot gimbalja, amin a kamera és a sugárvető is található, 540° x 65°-ban forgatható és dönthető, így óriási látóteret biztosít az FPV kamerának és pontos célzást tesz lehetővé. A beépített brushless motorok mozgását az IMU (vezérlő) és a fejlett algoritmusok támogatják, amivel a rezgést is minimálisra, +- 0,02°-ra csökkentik.

   Mecanum kerekek

   A DJI Robomaster S1-re Mecanum kerekeket szerelhetsz fel, amiknek mindegyike 12 henger alakú részből, így minden irányban forgathatóvá válik a robot és magas fokú precizitást tesznek lehetővé az irányítás során. Az első tengelyekre szerelt lengéscsillapító rendszer még rugalmasabbá teszik a mozgását.

   Nagy teljesítményű motor

   Az S1 meghajtásáról 4 db egyedi M3508I típusú motor gondoskodik, amik beépített szabályzóval vannak ellátva, a kimeneti nyomatékuk pedig 250 mN•m. A szenzoroknak és az algorimusoknak köszönhetően az irányítás rendkívül precíz, a biztonsági mechanizmusok pedig óriási stabilitást tesznek lehetővé.

   Intelligens szenzorokkal szerelt páncél

   A Robomaster S1-t 6 db intelligens panelből álló páncél borítja, amik érzékelik a robotot eltaláló lövéseket, legyen szó zselés golyókról vagy infravörös sugarakról. A páncél által nyújtott védelem a találatok függvényében csökken. A csatát felügyelő rendszer kielemzi és kommunikálja a lövések adatait, így valós időben szabályozza a játékmenetet az igazságos harcok érdekében.

   Tanulj gyakorlat által

   A DJI Robomaster S1 összeköti a digitális világot a valósággal azáltal, hogy az elméletet valós gyakorlatokká és műveletekké változtatja. Az S1 támogatja a Scratch és a Python programozási nyelveket, amikkel a gyerekek és a felnőttek is értékest tudást szerezhetnek a matematika, a fizika és a mesterséges intelligencia tudományának területén. Mindeközben inspirálja és szórakoztatja is a felhasználókat.

   Kezdj szórakozva tanulni az önvezető autókról

   A vizuális jelzések használata által létrehozhatsz akár egy tanulópályát is táblákkal és "forgalmi lámpákkal", amin az általad programozott robot képes automikusan végigmenni és végrehajtani összetett feladatokat. Fedezd fel a matematika törvényeit, miközben a robotot irányítod a 6 programozható mesterséges intelligencia modul segítségével. Ezáltal mélyrehatóan megismerheted ezt a technológiát, ami a jövő fontos részét képezi.

   DJI Robomaster S1 önvezető funkcióval
   DJI
   32058

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   DJI Robomaster S1 oktató játékrobot

   Írj egy véleményt