Barion Pixel
Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
Ryze DJI Tello
Új termékek

Rólunk

Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött a modellezés terén, 2015-ben elkapott minket is az új láz, a drónok reptetése és a velük készíthető szebbnél szebb képek és videók lehetősége. Egy évvel a WestDrone megalapítása után - látva a nagy érdeklődést a gépek iránt - úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk webshopunkat, hogy mások számára is elérhetővé tegyük a drónokat és a különböző kiegészítőket. Jelenleg DJI, Hubsan és Syma termékek értékesítésével foglalkozunk elsősorban, de folyamatosan szeretnénk bővíteni a kínálatot. A drónokon kívül a kamerák is fontos részét képezik a termékpalettánknak. Ebben a kategóriában a légi, az autós, a sport- és akciókamerák egyaránt megtalálhatók. Ezen kívül adathordozókat, távirányítós játékokat, köztük autókat, hajókat, helikoptereket tankokat és munkagépeket, valamint telefonos kiegészítőket (power bankek, vezeték nélküli töltők, okosórák stb.) és gyermekjárműveket is vásárolhatsz nálunk.

Később egy másik technológia eszközeit is szeretnénk felvenni a webshop kínálatába, ez pedig nem más mint a 3D nyomtatás. A jelen kor egyik legnagyobb vívmánya és úgy gondoljuk, hogy a jövőben a szerepe csak még inkább nőni fog. Sok területen (például autógyártás) alkalmazzák már régóta, de a hétköznapi felhasználók számára csak nem rég kezdett igazán elérhetővé válni. A drónozás és a 3D nyomtatás pedig nagyon jól ki is egészíthetik egymást, ugyanis sok drónokhoz való kiegészítő tervrajza letölthető az internetről, ezen kívül persze rengeteg mást is nyomtathatunk (érdemes szétnézni a thingiverse.com oldalon). A célunk, hogy minél több emberhez jusson el ez a technológia és ezért többféle 3D nyomtatót is kínálunk majd, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Ezen kívül nagy választékban találhatsz nálunk a közeljövőben különböző kiváló minőségű alapanyagokat és alkatrészeket is.

  • Kiváló minőségű termékek
  • Segítőkész ügyfélszolgálat
  • 14 napos pénzvisszafizetési garancia

Hello