Ryze DJI Tello
Új termékek

Beszállítók

 • Zoom'n'Joy

  Zoom'n'Joy

  A Zoom'N'Joy optikai berendezések széles választékát kínálja: mikroszkópokat kezdők és profik számára, teleszkópokat minden ismert optikai rendszerrel ellátva amatőr és profi csillagászok számára, valamint különböző kialakítású távcsöveket. Weboldalunkon éjjellátó készülékek, nagyítók, lézeres távolságmérők, figyelőtávcsövek és egyéb eszközök is megtalálhatóak. A berendezéseket elismert gyártók fejlesztették ki aktív, szabadidős tevékenységekhez, valamint a hatékony munkavégzéshez.

  A Zoom'N'Joy olyan kiváló minőségű optikai elemek értékesítésére szakosodott, melyek munkához vagy hobbihoz egyaránt használatosak és a legjobb megoldást kínálják akár ajándékként, akár személyes használatra.

 • BigBuy
 • Duplitec

  Duplitec

  DJI forgalmazó

 • Magnew

  Magnew

  AZ 1991-BEN ALAPÍTOTT MAGNEW KFT kezdetben professzionális videotechnikai berendezések és üres VHS kazetták kereskedelmével és gyártatásával foglalkozott. Magnew kazettákkal dolgoztak a TV társaságok és a Magyarországi Videofilm-kiadók szinte mindegyike (UIP-Duna Film, Vico, Zoom stb.).

  Cégünk 1994 tájékán kizárólagos képviseleti megállapodást kötött az amerikai Macrovision céggel, aki úttörő megoldásokat kínált az illegális VHS filmmásolás ellen. Innentől kezdve az Anti-Copy szolgáltatás elérhető volt a Magnew Kft-n keresztül. Az évek során a Magnew meghatározó erő lett a professzionális videokazetták értékesítésében. Éveken át kizárólagos ’’udvari’’ szállítója voltunk a TV2, az MRTL televízióknak, nagyobb stúdióknak, videofilm-kiadóknak.

  1998-ban a Magnew Kft alapította a Duplitec Kft-t. Sok millió műsoros VHS kazetta gyártása után, archiválási és egyéb feladatokat követően a Duplitec 2016-tól a DJI cég hivatalos disztribútora lett.

  1996-ban egy másik üzletággal is bővült a Magnew, elindult a Sony Playstation termék-család és a PC-s játékok disztribúciója. Ettől kezdve folyamatosan fejlődött a cégen belül ez az üzletág.

  MA, világszinten is ritkaságba menően Microsoft Xbox, Sony Playstation, Activision Blizzard, Milestone, Sold Out, 505 Games, Bigben Interactivetermékek is megtalálhatóak kínálatunkban.