sq1

Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

Syma Q1 Pioneer RC 2,4 GHz távirányítós motorcsónak

19 606 Ft‎

A legnagyobb és leggyorsabb Syma motorcsónak

A Syma Q1 Pioneer RC motorcsónak a gyártó eddigi legnagyobb és leggyorsabb motorcsónakja, ami akár 25 km/h-s sebességgel is tud száguldani a vízen. Ráadásul több hasznos funkció is van benne, például a távirányítón jelzi, ha merül az akksi, ha pedig felborulna, akkor a 180°-os fordulat funkció segítségével visszafordithatod a hasára és már folytatódhat is a játék.

Syma Q1 Pioneer távirányítós hajó

Sportos és áramvonalas design

Az orr-kialakítás és az áramvonalas test miatt a motorcsónak könnyen legyőzi a légellenálást és könnyen siklik a vízben. Már ránézésre is látható, hogy egy igazi sportos és gyors versenycsónakkal van dolgod.

Syma Q1 Pioneer design

2,4 GHz-es frekvencián működő pisztoly-távirányító

Egy ilyen távirányítós motorcsónakhoz, egy sportos és könnyen kezelhető távirányító is dukál. Ezért a Syma a Q1 hajóhoz egy pisztoly-távirányítót készített, mint amilyet az RC autóknál is szoktak használni. Kézre áll és könnyű irányítani vele a versenycsónakot még nagyobb sebességnél is, a 2,4 GHz-es frekvenciának köszönhetően pedig, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz zavar a kapcsolatban.

Syma Q5 távirányító

Hátramenet funkció

Ebben a Syma távirányítós hajóban megtalálható a hátramenet funkció is, így ha olyan helyre "tévedne" a hajó, ahonnan előremenetben már nem tudod kihozni, akkor elég előretolnod a távirányítón a ravaszt (gázt) és már el is indul hátrafelé a Syma Q1.

Syma Q1 Pioneer hátramenet

390-es motor a nagy sebesség eléréséhez

A Syma Q1 motorcsónakot egy 390-es motorral és 7,4V-os akkumulátorral szerelték fel, ezzel a kombinációval pedig jól gyorsul és a kanyarvételeknél és lendületesen tud haladni. Ezen kívül egy vízhűtéses rendszert is szereltek rá, amivel a motor még jobban teljesít és az élettartama is hosszabb.

Syma Q1 Pioneer motor

Tulajdonságok:

Csomag tartalma:

  • Syma Q1 Pioneer távirányítós motorcsónak
  • Távirányító
  • Hajócsavar
  • USB töltő
  • Akkumulátor
  • Tartó
  • Kenőolaj

16 további termék ugyanebben a kategóriában: