sq2

Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

Syma Q2 Genius RC 2,4 GHz távirányítós motorcsónak

17 244 Ft‎

Syma Q2 Genius

A Syma Q2 Genius RC motorcsónak egy designos és gyors hajó, ami akár 20 km/h-s sebességgel is tud száguldani a vízen. Egy nagyon hasznos funkció is került bele, még pedig, ha felborulna, akkor a 180°-os fordulat funkció segítségével visszafordithatod a hasára és már folytatódhat is a játék.

Syma Q2 távirányítós motorcsónak

Sportos és áramvonalas design

A Syma Q2 orrának kialakítása és az áramvonalas test miatt a motorcsónak könnyen legyőzi a légellenálást és könnyen siklik a vízben. Már ránézésre is látható, hogy egy igazi sportos és gyors versenycsónakkal van dolgod.

Syma Q2 design

2,4 GHz-es frekvencián működő pisztoly-távirányító

Egy ilyen távirányítós motorcsónakhoz, egy sportos és könnyen kezelhető távirányító is dukál. Ezért a Syma a Q2 hajóhoz egy pisztoly-távirányítót készített, mint amilyet az RC autóknál is szoktak használni. Kézre áll és könnyű irányítani vele a versenycsónakot még nagyobb sebességnél is, a 2,4 GHz-es frekvenciának köszönhetően pedig, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz zavar a kapcsolatban.

Syma Q5 távirányító

Hátramenet funkció

Ebben a Syma távirányítós hajóban megtalálható a hátramenet funkció is, így ha olyan helyre "tévedne" a hajó, ahonnan előremenetben már nem tudod kihozni, akkor elég előretolnod a távirányítón a ravaszt (gázt) és már el is indul hátrafelé a Syma Q2.

Syma Q2 hátramenet

390-es motor a nagy sebesség eléréséhez

A Syma Q2 motorcsónakot egy 390-es motorral és 7,4V-os akkumulátorral szerelték fel, ezzel a kombinációval pedig jól gyorsul és a kanyarvételeknél és lendületesen tud haladni. Ezen kívül egy vízhűtéses rendszert is szereltek rá, amivel a motor még jobban teljesít és az élettartama is hosszabb.

Syma Q2 motor

Tulajdonságok:

Csomag tartalma:

  • Syma Q2 Genius távirányítós motorcsónak
  • Távirányító
  • Hajócsavar
  • USB töltő
  • Akkumulátor
  • Tartó
  • Kenőolaj

15 további termék ugyanebben a kategóriában: